Film: Into the Wild

Imorgon klockan 13:30 till 15:55 kommer filmen Into the Wild (från 2007) att visas på kanalerna Canal+ Hits och Canal+ Film 2 Sport Weekend. Samma tid på båda kanalerna.

Filmen handlar om Chris McCandless som har en dröm att leva i "det vilda". När han avslutat sina studier bryter han med sina vänner, sin familj och alla han känner och ger sig ut på en resa mot Alaska. Både till fots och genom att lifta tar han sig framåt. Filmen är baserad på en verklig berättelse.
Jag (Jossan) rekomenderar starkt att se den här filmen om man inte har gjort det. Har du inte någon av kanalerna som den visas på imorgon så hyr/köp/ladda ner filmen för den är en av mina absoluta favoritfilmer av alla jag någonsin sett. Kristens roll i den är inte jättestor, men inte alltför liten heller. Hon blev faktiskt ändå ganska uppmärksammad i den här filmen. Och så får man höra henne sjunga och spela gitarr också.





Bildkälla
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar