Spekulationer om filmer



Det cirkulerar en hel del rykten just nu om filmer som Kristen kanske kommer att medverka i. Jag (Jossan) kan själv knappt hålla reda på alla rykten men jag ska åtminstone försöka göra så att vi får koll på dem. De enda filmer som är säkra för stunden är The Twilight Saga: Breaking Dawn och An American Girl. Den sistnämnda vet vi inte så mycket om än så länge men lite kan ni läsa här.

Andra filmer det spekuleras om (som sagt, inte bekräftade):

Wanted 2:
I första Wanted spelade Angelina Jolie rollen som Fox. Det är denna roll de nu söker efter någon som kan ta över den. Jolie ska nämligen inte vara med i del två. Inte bara Kristen har rykten om sig att få denna roll. Keira Knightley ska tydligen ha varit snabb att anmäla intresse.
I första delen så dog Fox, men det är planerat att hon ska komma tillbaka. Regissören Timur Bekmambetov vet dock redan hur det ska gå till.
Läs om vad (första) Wanted handlade om här.



The Girl With The Dragon Tattoo:
Svenska Millenium-serien som är baserad på Stieg Larssons böcker ska spelas in i en amerikansk version. Detta har det gått rykten om ett bra tag nu, men vi vet fortfarande inte vem som fått rollen som Lisbeth Salander. Förutom Kristen är Carrie Mulligan även någon som kan tänkas få rollen.

Men are from Mars, Women are from Venus:
Baserad på en bok från 1992 som visar de stora skillnaderna mellan hur män och kvinnor tänker och uppför sig i samhället. Rykten säger att Robert Pattinson och Kristen ska spela huvudrollerna. To good to be true, eller vad tror ni? Skulle ni vilja se Robsten i en icke-Twilight-relaterad film?

Paani:
En Bollywood-film som kommer att regisseras utav Shekhar Kapoor. Det har sagts att Paani kommer vara "lite som en Romeo och Julia-berättelse". Mot Kris skulle då Hrithik Roshan spela.

Någon av dessa ni skulle vilja se med Kstew i en av rollerna?

Källa 1, källa 2, källa 3, källa 4, källa 5, källa 6, bildkälla
Tid: 00:02:41
Datum: 2010-04-28
Malin
Ja jag läste lite om filmen An american girl som du skrev om i ett tidigare inlägg o den verkar ju bli sjukt spännande! Jag gillar henne i sånna filmer, jag blev t.ex. förtjust i hennes roll i Speak.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar