Utvärdering av Kristen S #2

Den andra utvärderingen av Kristen S. Nu har du alltså din chans att påverka!

Skriv en kommentar och berätta vad du tycker är bra eller vad som kan förbättras. Vad kan vi gärna ha mer av? Eller mindre. Och så vidare... Ni förstår hur vi menar.

Har ni någon fråga om hemsidan är det okej att ställa den också. Som tex i vilket program vi har gjort våra headers, vart bilderna är ifrån eller varför det visas olika hela tiden.

Så bara att sätta igång med responsen. Jag skriver ett inlägg senare där jag samlat ihop era önskemål osv och förklarar hur det blir. ;)



Om någon är intresserad så finns den första utvärderingen här. Det var i februari när jag just flyttat över sidan från Bloggplatsen till Blogg Esse och var nyfiken på vad ni tyckte om förändringen.

Bildkälla till orginalbilden

Skrivet av: Jossan

Tid: 18:11:08
Datum: 2010-08-01
Anonym
jo men det har jag också gjort, men den blir lite utanför en då
Tid: 18:14:34
Datum: 2010-08-01
s
jättebra blogg och jättebra uppdatering med roliga saker. Lite blandat. kmr inte på nåt att förändra lägga till för de e så mkt som de är. bara bra alltså!!

kanske fler saker som bjuder in läsarna mer,,jag vet inte vad de kan va men kanske fler typ dagens fråga (fast de passar sig kanske inte i en blogg om en annan person ja vet inte) å typ gisslek...nej ja vet inte. allt de bra som de e!

kram
Tid: 18:23:58
Datum: 2010-08-01
A
ni får gärna skriva mer om de filmer hon är/har varit med i. vissa är så svåra att hitta i sverige, så det skulle va kul om ni kunde ge tips om hur man får tag i filmerna =)
Tid: 18:37:40
Datum: 2010-08-01
:D
Det är svårt att komma på saker eftersom bloggen redan är så bra och ni skriver redan om ALLT!!! :D

Men man kunde ju tp ha nån gång där vi som läser får kommentera/skriva varför vi började gilla KStew och sånt...:/
Tid: 18:47:41
Datum: 2010-08-01
Thetwisagalover
Taccckk :D



Vad gör du då ?
Tid: 19:41:23
Datum: 2010-08-01
jennifer
Tack för en jätte bra blogg!! jag undrar vilket program du gör dina headers i?? De är super fina! och snyggt gjorda!!:)
Tid: 19:51:37
Datum: 2010-08-01
Lina
Hej super fiin blogg ! Skulle vara kul med någon tävling och så undrar jag varifrån ni får fakta och bilder ? skulle vara kul med något i stil med hur man får samma stil som Kristen ! annors mycket bra uppdatering :))
Tid: 20:23:55
Datum: 2010-08-01
Asta
Wow,det är verkligen svårt att komma på något att säga eftersom som många andra skrivit,så gör ni ett fantastiskt jobb och den här sidan är verkligen den bästa hemsidan om Kristen Stewart! :)
Tid: 21:00:57
Datum: 2010-08-01
Vicky
Det stod någonstans att Kristen ska vara med i en film som heter "American Girl". Ska hon det???

Skitbra blogg, läser varje dag :D
Tid: 22:57:53
Datum: 2010-08-01
Alva
Ni Gör verkligen ett jätte bra jobb :D Den helt klart Awesomeaste Kristen Stewart Bloggen :D Men det skulle vara kul om ni skrev lite mer om vad hon gjorde för några är sen eller så också :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar