Ansök som ny bloggare på kristens.se

Vi här på krisens.se har nu bestämt oss för att (troligtvis) ta in en till person som hjälper oss att uppdatera här. Det är ett gemensamt beslut vi kommit fram till då vi känner att när skolan börjar igen måste vi prioritera den före bloggen vilket vi inte alltid gjort hittills.

Det som vi behöver hjälp med är helt enkelt att få upp nyheter. Bloggdesignen sköter Jossan så det behöver du inte kunna något om.

Däremot är det bra om du har lite erfarenhet i hur Blogg Esse (blogg.se) fungerar. Bara det grundläggande, som hur man lägger in bilder och länkar i inlägg osv. Ett plus, alltså ej nödvändigt, är även om du är lite bekant med Twitter eftersom vi har en tillhörande konto där. Men det är lätt att lära sig så det blir inget problem om du inte vet hur det fungerar än.

Vi förklarar självklart mer om hur vi lägger upp hela konceptet senare via mail.

Maila oss på [email protected] och berätta lite kort om vem du är och varför du vill blogga hos oss, om du har bloggat någonstans tidigare och annat som vi kan behöva veta.

Vi sätter inget sista ansökningsdatum utan skriver det på bloggen om vi hittat en person som verkar rätt. Men ni har minst en vecka på er att maila så tänk igenom vad ni skriver och stressa inte ihop något! Det första intrycket är väldigt viktigt. ;)

Lycka till!
/Jossan och Hanna


Orginalbild: Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan
Tid: 21:56:14
Datum: 2010-12-28
Lovisa
Vill bara säga att ni gör ett strålande jobb och jag älskar verkligen den här

sidan!! Det är bra att ni tar in hjälp så det inte går ut över skolan. För det

ska det inte behöva göra :). Ni är grymma iaf!
Tid: 22:28:00
Datum: 2011-01-02
cilia
jag skulle gärna hur gärna som helst vilja vara en hjälp asså , men jag e så rädd att jag inte kommer att vara bra och inte kuna uppdatera så mycket och hita information, vad jag ska lägga upp för saker och sånt =/
Tid: 22:31:58
Datum: 2011-01-02
Jossan - kristens.se
Cilia: Vart och hur man hittar information och nyheter att lägga upp på hemsidan (de bästa hemsidorna osv) kommer vi att ta med den person vi väljer ut, såklart!
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar