De bästa 2010-filmerna vi fortfarande kommer se 2011

De bästa 2010-filmerna vi fortfarande kommer se 2011


2010 var inte precis ett stjärn-år på filmfronten. Till och med med filmer som J. Los The Back-Up Plan och Miley Cyrus The Last Song, fanns det fortfarande de där speciella utgåvorna som bara var meningen att de skulle bli omedelbara klassiker. Även om du missade dem på vita duken, är vi säkra på att dessa filmer kommer att spelas på DVD-spelare år efter år - perfekt för de där bakis-och-jag-lämnar-inte-soffan söndagarna.


The Runaways

Både Dakota Fanning och Kristen Stewart hade ett ganska enastående intäkter i år. Deras Joan Jett och Cherie Currie biopic chockade publiken, påminde oss om att det fortfarande finns en sådan sak som en fantastisk rock'n'roll film - något jag inte har sett sedan Almost Famous.



The Twilight Saga: Eclipse

2010 var, utan tvekan, vampyrernas år - igen! Fanning och Stewart teamade ihop sig en andra gång inför Eclipse. Twilight-sagan har redan utvecklat något slag av kusliga kult-liknande anhängare de senaste åren, så det borde verkligen inte chocka något att den här filmen tog sig in på listan.

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 19:24:41
Datum: 2010-12-17
Emma
heej!

det går inte riktigt att se vad som står, meningarna försvinner ut i kanten. Kan ni fixa det??
Tid: 20:07:22
Datum: 2010-12-17
Jossan - kristens.se
Emma: Det är bara två S som har blivit lite halva, all annan text är bra.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar