De största filmhistorierna från 2010

De största filmhistorierna från 2010


Det är ganska svårt att hålla samma takt som medians kretslopp nu för tiden. Stjärnor åker in på rehab, stora dyra filmer floppar, fans hugger varandra på galor - och det är bara en typisk dag i Hollywood.

Så när du hör de senaste chockande nyheterna eller saftigt skvaller, så går det i stoert sett in genom ett öra, ut genom det andra och tillbaka in i örat på killen bredvid dig.

Men i år var det en handfull med historier så fängslande, konstiga, ovanliga och rent ut sagt storslagna att de krävde vår fulla uppmärksamhet. Så här är en titt tillbaka på historierna vi fortfarande kommer att prata om under det kommande årtiondet: de största filmhistorierna från 2010

RPattz och K-Stew - Officiellt tillsammans?

[Juli] Några skådespelarpar har bara en sådan fantastiskt kemi på film att fans lämnas undrande: Finns det något som verkligen pågår där? Och det här året, fick Twi-hard verkligen sitt svar, när Twilights par nummer ett, Robert Pattinson och Kristen Stewart, officiellt blev ett par. Eller så officiella de kan bli med tanke på att ingen av dem är villig att faktiskt diskutera det. Men media har fortfarande raporterat det, så det måste vara sant - och förresten, allt du behöver göra är att se dem tillsammans på en skärm för att se sanningen.



Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar