Ett av årets bästa par - Kristen & Rob

Robert Pattinson, Kristen Stewart och 2010 års andra bra par


Kärleken blommade 2010. Medan några av årets kändispar var vettiga, måste vi erkänna att åtminstone ett av MTV News favoritpar från året typ fick oss att klia oss i huvudet, även om de trots allt ser bedårande ut tillsammans.


Kristen Stewart och Robert Pattinson

De kanske vägrar att prata om det, men 2010 verkade bekräfta den långa, kokande misstänksamheten att RPattz och KStew har tagit sin kärlek från skärmen till verkligheten, tack vare ett antal av iaktagelser från årets gång. Vem kan glömma att de kysste varandra på MTV Movie Awards i juni och sedan spenderade sommaren med att filma separata filmer, men fortfarande hade tid att ses? Pattinson hälsade på Stewart på inspelningen av On the Road, och paret flydde från det vänskapliga klimatet tillsammans. De tog en måltid tillsammans i LA, vilket verkade som en grej par skulle göra. De sågs även kyssas på stranden för en smekmånadsscen i Breaking Dawn.

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 23:27:44
Datum: 2010-12-23
Anna
Hej, finns det något klipp på dem när de kysstes i MTV movie awards? Jag kan bara hitta där de "nästan kysser varann". Tack!
Tid: 23:29:45
Datum: 2010-12-23
Jossan - kristens.se
Anna: Vid 00:07 i den här videon [ http://www.youtube.com/watch?v=yTwdpZCdj60 ]
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar