Ny månad: December

Månadens film är The Runaways. Det är en av de lite nyare filmerna Kristen medverkat i, eftersom vi ofta haft Kristens äldre filmer så var det helt enkelt dags.

Handling: Året är 1975, och gitarristen Joan Jett vill starta ett rockband med endast tjejer. Hon föreslår idén för den smått galna managern Kim Fowley, som parar ihop henne med en trummare och hittar sedan Cherie Currie som blir bandets ansikte utåt. Två andra medlemmar ansluter sig även till bandet som döper sig till The Runaways.
Tjejerna blir mot förmodan framgångsrika i en värld där männen dominerar. Men hur ska det sluta när Fowley pressar dem till max och konflikterna mellan medlemmarna växer sig allt större?
 


Skrivet av: Jossan
Tid: 15:44:52
Datum: 2010-12-01
Cissi
Är det någon som vet varför det är små "i" i namnen kristen stewart och dakota fanning men stora i resten? (på den svenska utgåvan alltså)
Tid: 15:58:38
Datum: 2010-12-01
Jossan - kristens.se
Cissi: Jag tror att det bara är för att det ser lite häftigt ut, faktiskt.
Tid: 18:02:45
Datum: 2010-12-01
viktoria
Den bästa filmen nånsin! Kristen och Dakota är helt fantastiska, och dem kombinerat med the Runaways musik.. Ja, bättre än så blir det inte.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar