Officiellt: People's Choice Awards


Det är nu officiellt bekräftat att Kristen ska till People's Choice Awards 2011.

Galan spelas in på Nokia Theatre i Los Angeles på måndag 3 januari. Den sänds onsdag 5:e 21:00 - 23:00 i USA vilket jag tror blir klockan 03:00 - 05:00 natten ons-tor i Sverige. (Jag är inte säker, rätta mig om jag har fel.)

Jag har inte hittat information någonstans om att det kommer att sändas i Sverige, men vi kommer att lägga upp streaming-länkar och förhoppningsvis kommer någon av dem att fungera.

Tyvärr ska inte Rob dit, men däremot Taylor.

Lista på de som ska medverka:
Malin Åkerman, Julie Bowen, Michael Chiklis, Miranda Cosgrove, Kaley Cuoco, Taye Diggs, Lisa Edelstein, Zac Efron, Neil Patrick Harris, Teri Hatcher, the Kardashians, Minka Kelly, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Hugh Laurie, Taylor Lautner, Zachary Levi, AnnaLynne McCord, Leighton Meester, Stephen Moyer, Conan O'Brien, Jerry O'Connell, Jim Parsons, Pauley Perrette, Katy Perry, Natalie Portman, Emma Roberts, Kristen Stewart, Taylor Swift och Kate Walsh.

Källa

Skrivet av: Jossan
Tid: 19:42:29
Datum: 2010-12-28
Anonym
Synd att rob inte ska gå, men jätte kul att äntligen få se kristen, har verkligen saknat henne:..
Tid: 20:17:23
Datum: 2010-12-28
Agnes
Men villket datum är det? har helt missat det :( Kmr man kunna se hela "grejen" på deras hemsida om man inte orkar sitta uppe, eller är det bara massa små klipp som gäller?
Tid: 20:19:09
Datum: 2010-12-28
Anonym
Agnes: I Sverige blir det natten onsdag - torsdag. Som jag skrev så ska vi lägga upp streaming-länkar så förhoppningsvis kommer man kunna se hela galan där.
Tid: 20:24:57
Datum: 2010-12-28
Eliza
Agnes: Den spelas in den 3 januari och kommer visas i USA den 5 januari..
Tid: 22:44:24
Datum: 2010-12-28
Karin
jaa, mina 3 favoritkändisar! kristen stewart, taylor lautner och taylor swift! :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar