Popkulturens filmögonblick från 2010

Popkulturens filmögonblick från 2010


Ett fåtal gånger per år, lyckas filmer med att överskrida sin urspringliga mening som eskapistisk underhållning genom att lämna sitt märke på popkulturen, från mode- och frisyruttryck till citatvänliga dialoger, kontroversiella theman och minnesvärda framträdanden.

Här är en titt tillbaka på 2010 och filmerna som fick folk att prata:


The Runaways (19 mars)

Från styrkan från de två första Twilight-succeerna, var förväntningarna höga på Kristen Stewart som Joan Jett i denna rock'n'roll biopic om 70-tals-bandet med endast tjejer. Ännu en gång höll de flesta Twi-hards sig på avstånd. På plussidan, tidigare barnstjärnan Dakota Fanning kom in i sig själv med hennes vuxna roll som rockaren Cherie Currie.



The Twilight Saga: Eclipse (30 juni)

Twi-hard fortsatte att rada upp sig i folkmassor, det började med midnattsvisningar, för att ta in det tredje kapitlet i Stephenie Meyers vampyrer vs. varulvar saga den här sommaren. Världen fick massor med halvnakna klipp av Taylor Lautner, för att inte nämna vita duken parodin Vampires Suck.


Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 10:08:51
Datum: 2010-12-29
Emma
litet tips, kristen vann Best Multiple-Movie Performance Female i The 2010 Year-End Movie Awards. De faktiskt riktigt bra. Rob vann inte male. en länk http://www.nextmovie.com/blog/2010-best-movies/
Tid: 10:30:36
Datum: 2010-12-29
Sara
Ville bara tipsa om att Kristen ska vara med i Regis & Kellys den 30 december. Vet inte exakt varför men såg det på programmets hemsida iaf, om ni inte redan visste detta :)
Tid: 11:30:40
Datum: 2010-12-29
Eliza
Sara@ Det var bara ett rykte, hon kommer inte vara där. Som jag förstod de så kommer de bara vissa ett gammalt klipp från när hon varit där innan.
Tid: 12:53:56
Datum: 2010-12-29
Sara
Eliza- Jaha va konstigt. Tack så mycket :-)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar