PopSugar Awards - Twilight dominerar!

PopSugar Awards - Twilight dominerar!


Twilight-manin är långt ifrån över då läsarna kom i massor för att rösta i alla våra "Bäst under 2010"-omröstningar! Robert Pattinson och Kristen Stewart kom med på listan nästan överallt, de var klara vinnare tack vare deras trogna fans. Det skadade inte att det var ett särskilt hett år för Rob och Kristen som var över hela röda mattan då de promotade Eclipse och deras andra projekt, accepterade awards för deras ångande kemi, och började filma Breaking Dawn. Det fantastiska kyssandet och vattenfall-bikini och halvnakna scener fick våra hjärtan att rusa och den 18 november 2011 kan inte komma tillräckligt fort.

Kolla in våra läsaren val och redaktionens val och klicka dig igenom PopSugar Network för att se bara några av omröstningarna Robert och Kristen vann!


Favoritkvinna:

Kristen Stewart släpade Jennifer Aniston och Angelina Jolie genom utgången, men Twilight-hjältinnan är våran kvinnliga favoritstjärna.

Sexigaste paret: Robert Pattinson och Kristen Stewart

Ingen överraskning här: Robert Pattinson och Kristen Stewart är vår sexigaste duo från 2010, med Brad Pitt och Angelina Jolie som en väldigt anlägsen tvåa.


Se Robs vinser här.

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar