Top 10 filmer 2011 - "On the Road"

Top 10 filmer 2011 (Eller, åtminstone de vi tror kommer att bli riktigt riktigt bra) 



On the Road

Regisserad av Walter Salles

Beatklassikern av Jack Kerouac görs äntligen i en modern filmtappning från skaparna av Motorcycle Diaries, brasilianska regissören Walter Salles och manusförfattaren Jose Rivera från Puerto Rica.
Med Sam Riley (Control) som Sal Paradise och Garrett Hedlund (Tron: Legacy) som Dean Moriarty, följer filmen de två unga männens resa genom Nordamerika på jakt efter sig själva. Filmen har en imponerande lista med skådespelare i biroller, vilken inkluderar Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Amy Adams och Viggo Mortensen som Old Bull Lee, som betraktas vara ersättare för William Burroughs. "Det är en konstig modernitet i temat." Berättade Salles för CNN. "Och On the Road kanske är mer nutida idag än någonsin tidigare."


Det verkar verkligen som om On the Road kommer att bli en väldigt uppskattad film av både kritiker och allmänheten. Det har redan varit en del prat om Oscars-nomineringar trots att inspelningen knappt hunnit avslutas. Vad tror ni om filmen? Vad har ni för förväntningar?

Källa

Skrivet av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar