Vinster på Next Movies

Kristen har vunnit "Best Movie Perfomance" och "Best Couple" på Next Movies


Bästa Flertals-film framträdande - Kvinna

Kristen Stewart: Eclipse, The Runaways och Welcome to the Rileys

Kristen Stewart är inte bara Bella längre. Visst, det är något som nästan alla Twi-hards faktiskt redan visste, men resten av universum tyckts ha missat. Fram till i år, det vill säga när K-stew chockade publiken och kritikerna i episka indi-rock The Runaways och det intensiva familjedramat Welcome to the Rileys. Lägg till ännu ett framträdande som Bella och du har skapelserna av en skådespelerska som kommer att stanna kvar hos oss i årtionden - vare dig det finns glittrande vampyrer eller inte.
Tvåa: Moa Wasikowska med Alice i Underlandet och The Kids are All Right.



Bästa paret - Bella och Edward

Kristen Stewart och Robert Pattinson: Eclipse

Vi vet att hälften av er tänker, äntligen, håller någon mer oss och inser att Edward och Bella är ödebstämda att vara tillsammans. Och vi vet också vad andra hälften av er tänker: neeeeej, hon hör ihop med Jacob! Oavsett vilket håll du dras åt, så måste du erkänna att hjältarna i både Team Jacob och Team Edward fortsätter att sätta ribban för vita-duken-kemi med deras hjärtans dam. Om vi nu bara kan övertyga producenterna av The Twilight Saga att inkludera Team Coco i nästa film...
Tvåa: Bella och Jacob

Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Hanna och Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar