Taylor Lautner vill dejta en tjej som kristen

Taylot Lautner har tusentals villiga flickor att välja på, men han säger att hans drömtjej skulle vara mer som Kristen Stewart. Uh oh, se upp Robert Pattinson!

Taylor Launer har förvandlats till en av dom hetaste tonåringarna på planeten, men förvänta dig inte att han ska slå sig ner med en modell. Även om tjejer över hela världen bokstavligen kastar sig över honom, säger Taylor Lautner att han är intresserad av en mer vanlig typ av tjej.

Han avlöjade till Now Magazine om sin förkärlek för kvinnor,och sade att han är attraherad av "vanliga" tjejer som Kristen Stewart." Hon är bara en vanlig tjej, som ibland iallafall för mig, attraktiv... Hon är bara en vanlig tjej, hon är klumpig, men jag tycker hon är snygg, så jag vet inte... hon bara har den här saken om henne. " Så sött! Taylor har tidigare sagt att han vill hitta en tjej som han kan prata med och kan vara öppen med. Han låter som en riktig romantiker.

Synd att Kristen Stewart redan är upptagen.Men det måste finnas ett ton av "vanliga" Twilight fans där ute som mer än gärna skulle spendera lite tid med Lautner. Vad tycker du om Taylors val av kvinnor?



Artikeln är översatt av Hanna. Kopierar du så ge cred till oss på Kristen S.

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Hanna

Tid: 11:05:33
Datum: 2010-07-25
:)
Naaw vad gullig Taylor är!! Kristen är en cool tjej, but man vet aldrig med kändisar vem vet om hon är upptagen?..
Tid: 15:47:23
Datum: 2010-12-31
Moa
tycker den är helt rätt :)!

vilken underbar kille han verkar vara!



bara för att han är känd vill ha inte ha någon känd tjej utan en vanlig (y)

helt rätt!
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar