Nedräkning: 9 dagar till Kristens 20-års dag

Den 9 april fyller Kristen 20 år!

Hundratals fans har önskat henne grattis här, skriv en grattis-hälsning du med.

Dagens Kristen-bild 310310

Från The Runaways.Bildkälla

Påminner er om att rösta på MTV Movie Awards. Klicka här för att komma till röstningen.

Nya bilder från Eclipse

Tre nya bilder från Eclipse har släppts. Klicka på respektive bild för att se dem i större stolek. Varifrån tror ni varje bild är om man jämför med boken?

Spoiler: Den här (första) bilden tycker jag verkar vara från en scen där quileute-stammen berättar om sin historia. För det är väl i Eclipse eller tar jag helt fel?


Bildkälla

Jossan

Snart kommer det bli en till tjej som skriver här på sidan, eftersom jag kände att jag behövde lite hjälp! Kommer en liten presentation av henne då. Men kom på att alla kanske inte riktigt vet vem jag är. (Om man har följt bloggen sen starten i november, på en annan adress dock, så har man i så fall fått höra lite om mig.) Vill man veta mer om mig personligen är det bara att kolla in på min twitter jjussan.


Jag heter i alla fall Josefine, kallas för Jossan eller Jossa. Bor i Stockholm och går i 9:an. Till hösten ska jag gå media på gymnasiet inriktning antingen text eller grafisk kommunikation (har inte bestämt mig än). Jag bor med min familj, som består av mina föräldrar och en storebror som är 17 och en lillasyster som är 12, snart 13. Har jag också fyra katter.

På fritiden dansar jag disco en gång i veckan och så är jag handbollstränare tillsammans med min pappa för flickor födda -99.

I framtiden vill jag flytta till USA och om jag ska drömma stort jobba på någon stor tidning som tex ELLE eller Vanity Fair. "Jag vill sitta på ett mysigt litet café och skriva om bara vad som helst i ett utslitet anteckningsblock", är ett av mina mål i livet. Jag är väldigt säker i mig själv, för jag vet vad jag vill och vad jag tror på. Jag tycker att det känns som något som är väldigt ovanligt "i min ålder".

Det var lite kort om mig. :)

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 300310

Från tidningen Empire i december 2008.Bildkälla

Ny Twilight bok

Jag ska inte skriva på mycket om det, eftersom det här inte är en Twilight-hemsida utan om Kristen. Men eftersom Twilight-serien filmatiseras med Kris som huvudroll, ja, då kanske det är logiskt att nämna det åtminstone.

Jo, den nya boken kommer den 5 juni i år att komma ut en femte bok i Twilight-serien som heter The Short Second Life of Bree Tanner. Boken kommer att vara ca 200 sidor tjock. Den handlar om newborn vampyren Bree Taller (som är med först i Eclipse).

Kanske får man möta Bella och Edward lite i boken. Det har man inte fått veta än så länge.

Jag tror inte att den här boken kommer att bli film, men man vet ju aldrig och man kan ju hoppas. Eller tror ni att den kommer att filmatiseras? Beror ju säkert på hur det går för den också. Men respons och allt vad det är.

Läs ett meddelande från Stephenie Meyer (författaren) här.

US Weekly hyllar Kristens stil

I senaste numret av US Weekly finns det här med! Klicka på bilderna för att se dem i större storlek. 

Bildkälla

MTV Movie Awards 2010: Rösta!Nomineringarna till årets MTV Movie Awards har nu kommit! RÖSTA HÄR. Kristens nomineringar:

Best Kiss

Kristen Stewart & Dakota Fanning
The Runaways

Kristen Stewart & Robert Pattinson
The Twilight Saga: New Moon

Best Female Performance

Kristen Stewart
The Twilight Saga: New Moon

Kristen Stewart
The Runaways

Global Superstar
Kristen Stewart


Best Movie

The Runaways

The Twilight Saga: New MoonBildkälla

Dagens Kristen-bild 290310

Från presskonferansen för The Runaways. Klicka på bilden för stor storlek.Bildkälla

Bekräftat: An American GirlAn American Girl är en film som Kristen kommer att spela huvudrollen i. Skrev något litet om det tidigare, men nu är det bekräftat.

An American Girl kommer att regisseras av James Wood. Den handlar om (översatt från Gossip Cop) en tjej som efter high school slösar sitt liv på drickande och drogande i en småstad i Indiana. Under en speciell kväll med mycket drickande, har hon sex med en kille i ett stenbrott. Hon blir filmad av någon på en telefon och i en småstad så blir hennes rykte förstört. På ett berusat infall går hon med i marinkåren.
Kristens karaktär blir nykter, lär sig ett antal viktiga livslektioner som medlem i marinkåren, och till och med återvänder hon till sin hemstad, där hon bygger upp sitt liv igen.

Jag kan ha översatt lite felaktikt eller något liknande. Handlingen är ju mycket "bredare" än så där men man får åtminstone ett litet hum om vad filmen handlar om. Läs artikeln här.

Som jag sagt förut (men säger igen) så är det inte klart när den här filmen ska spelas in men förhoppningsvis någon gång i år. I så fall blir det innan november.

Så, vad tror ni om det här? Något du skulle vilja se?

Bildkälla

Kristen, Rob, Taylor och Ashley om Eclipse

Känns som om det inte har blivit någon video på länge. Men hittade en nu i alla fall!

Dagens Kristen-bild 280310

Vanity Fair i maj 2008 med Blake Lively, Emma Roberts och Amanda Seyfried.Bildkälla

An American Girl filmas förhoppningsvis i år

James Wood säger att filmen An American Girl som Kristen kommer att spela huvudrollen i förhoppningsvis kommer att filmas i år. Spännande! Måste i så fall vara innan november, eftersom då börjar Breaking Dawn att spelas in!OBS! Det är inte helt 100 att filmen ens blir till, men alla hoppas på det.

Tillbaka till LA

Bild på Kristen på väg tillbaka till Los Angeles. Klicka på bilden för större storlek.Bildkälla

Omröstningar

Börjar närma sig slutet på mars, och alltså början på april. Det betyder att det snart är dags för en ny omröstning. Har du något förslag på en omröstning? Det kan vara lite vad som helst, bara det berör Kristen på något sätt. Så, det är fritt att ge exempel! Bara för att inte just din väljs i april betyder det inte att den inte kan användas senare! Lämna en kommentar om du har något förslag, kollar alltid igenom dem.

PS. Jag kan göra så att jag lägger in bilder att rösta på om det skulle vara kul. Som tex "favoritbild, klänning, photoshoot, frisyr mm.

Dagens Kristen-bild 270310

Från Vanity Fair i december 2008. Detta är nog mitt favorit photoshoot. Vilket är erat?Bildkälla

Earth hour

Helt off topic här, men det här är för en bra grej. Så ikväll mellan 20.30 - 21.30 så är det Earth hour. Så stäng av framför allt alla lampor. Men jag kommer också att stänga av flera andra saker som drar el. Som tex TV och dator. (Fast jag har laptop så behöver bara koppla ur den så den inte drar ström från kontakten utan går på batteriet istället, hehe.)Bildkälla

Billy Burke lovordar KstewI en liten artikel med Billy Burke, aka Bellas pappa Charlie i Twilight serien, står bland annat detta:

The American actor, who plays Kristen's character's dad Charlie Swan in Twilight and The Twilight Saga: New Moon, reckons she will continue to be a success.
"She's a big talent, she's great and lovely - we get along great, we get along almost like the two characters do," he said.


Han kommenterar även Robsten, läs här.

Intervju från Guaridan

Kristen Stewart says she's learned not to worry about what her parents will think when she's playing more grown up roles.
"I was more nervous about it when I was younger," the actress told reporters at a special press day for The Runaways, the film based on the 1970s all-girl teenage rock band of the same name.


Läs hela artikeln/intervjun här.

Kristen @ Vegas

Tydligen är Kristen i Las Vegas med Dee Snider och Lita Ford. (Dee Snider är ledsångaren i bandet Twisted Sisters.)Källa

Dagens Kristen-bild 260310

Från Interview Magazine i oktober/november 2009.Bildkälla

Nästa uppdatering blir först imorgon. Ha det bra så länge!

Vem bar den bäst? Kristen vs. Blake

Vem bar klänningen bäst?

Kristen eller Blake Lively (från Gossip Girl)?
 


Bildkälla 1
 
Bildkälla 2

Skrivet av: Jossan

Dagens Kristen-bild 250310

Från New Moon inspelningen i Italien.Bildkälla

Glitter

Var inne i en butik snabbt idag och hann se att Kristen och Dakota var på framsidan av tidningen Glitter. Tyvärr verkar det inte som om tidningen har en hemsida så kan inte hitta en bild på hur tidningen ser ut. Men ni känner ju igen Kstew ändå! Jag ska köpa den imorgon och kan kolla då när nästa nummer kommer ut. Men kom ihåg: köp tidningen Glitter!

Musik Kristen lyssnar på

Många är nyfikna på vad Krisen lyssnar på för musik (samma här!), och det har varit svårt att kunna svara på för att hon brukar oftast inte säga så mycket om det i intervjuer. Men i en intervju jag hittade så avslöjar hon flera band/artister hon tycker om!
The Shins, Radiohead, Interpol, Band of Horses, Jenny Lewis och Broken Social Scene.
Så sök på Youtube / Spotify nu! ;)

Kristen om Band of Horses:
And we saw Band of Horses last night, and that was awesome, because they're, like, my favorite band right now.

Band of Horses - No One's Gonna Love You


Källa

Dagens Kristen-bild 240310

The Tonight Show with Conan O'Brien den 16 november 2009.Bildkälla

Kristen i Beverly Hills igår

Kristen sågs till i Beverly Hills igår och kollade på hus som är till salu just nu med en vän. Men Kristen ska ha sagt till fotografer att hon inte var ute efter att köpa ett nytt hus.
Ps. Kolla hur långt hennes hår har blivit! Man ser det bäst på bilden till vänster här.

 

 

Bildkälla
+ fler bilder här.

Dagens Kristen-bild 230310

Från Entertainment Weekly i januari 2008.Bildkälla

Den officiella postern till Eclipse!

Det här är den officiella posterna för Eclipse? Vad tycker ni?

Klicka för HQ.

Kristen och Dakota TR-tour "dagbok"

Kristen och Dakota har varit på massa olika ställen och promotat The Runaways de senaste två veckorna. På videon så får man hjälp att hålla reda på allting. :)

Intervju med DakotaStewNedaför är en del av intervjun, läs hela här.

Kristen, you’ve played guitar for a long time and you write songs. How did portraying Joan Jett affect your real-life guitar playing, musical tastes or songwriting?

Stewart: It definitely got me playing more guitar. I have to say, when I play music it’s sort of nothing like Joan. She’s a rhythm guitar player. I’m like a weird, picky, manic [guitar player]. I play so differently from her.
I was really lucky to play guitar, because I had such a small period of time to learn the songs and stuff, and she has a very distinct way that she plays. Luckily, I didn’t have to worry about getting her sound right. When you hear guitar in the movie, it’s actually Joan playing. I had to learn the songs to look like [I was really playing].

Dagens Kristen-bild 220310

Från SXSW Film Festival den 18 mars då Kristen och Dakota var och promotade The Runaways.Bildkälla från @AnastasiaRox

Recension av The RunawaysThe Runaways
har ju gått upp på bio i USA (i Sverige måste vi tyvärr vänta till någon gång i augusti). Här kommer ett utdrag från en recension av filmen:

In a scene that deserves its own exhibit in the Rock 'n' Roll Hall of Infamy, he has the band play on while they're pelted with trash and dog excrement to prepare for their first gig. It's unorthodox, but also useful preparation for the road, Sigismondi implies.

It's a mystery how the intense and flamboyant Shannon ("Revolutionary Road") continues to fly under the radar.

The same cannot be said for Kristen Stewart or Dakota Fanning. The "New Moon" stars are the right age (19 and 16 respectively), but more importantly they seem of the right time. They suck on cigarettes, party all night, and there's not a paparazzo in sight.

Proving she's more than just a wan face, Stewart gets Jett's peculiar toughness. She's like John Garfield in a hot red jumpsuit. When the band begins to splinter and Joan starts smashing furniture around the studio, it's not about ego or bravado, it's just the frustration of someone who loves what she does and sees it slipping away from her.


Läs hela recensionen här.

Material från NM DVDn

Lite irriterad är jag allt, får inte min New Moon DVD föränn på måndag verkar det som. Fick mail och sms att det hade kommit och vi kunde gå och hämta ut paketet, men det fanns inte på uthämtningsstället. Antar att det var att det hade kommit till själva posten då. Men jag är lite orolig också att det kanske har kommit bort. Ska få Bellas Box och den finns bara i 5000 exemplar i Sverige. Om den har försvunnit blir jag inte spciellt glad. Men jag får den säkert på måndag... Någon som det har blivit likadant för?
Så längre får vi se på lite klipp från DVDn på internet istället.Kristens reaktion när Rob lutar sig mot hennes axel är ju oslagbar:


Extended scene med Bella och Charlie här.
7 minuter lång Eclipse sneak peak här.
Shooting in Italy (full version) här.

Dagens Kristen-bild 210310

Bilden är från inspelningen av The Runaways.Bildkälla

20 mars...

Jag fyller 16 idag, så kommer inte att uppdatera så jättemycket. ;)

Men ha det så bra så länge!

/Jossan

New Moon på DVD idag!

Idag släpps New Moon på DVD!

The Twilight cast hälsar till fansen:

Vill du hjälpa till?

Jag tycker att det är jättekul att driva den här sidan. Och jag vill alltid hålla den uppdaterad, jag försöker att lägga upp nytt minst två gånger om dagen. Men ibland är det ju självklart så att det inte går att uppdatera.

Finns det någon som kanske skulle vara intresserad av att hjälpa till här på Kristen S? Det behöver inte vara varje dag, kanske bara något inlägg då och då. (Eller ofta om man så vill det!) Skulle speciellt behöva hjälp de dagar då jag själv inte har möjlighet att gå in på datorn. Som till exempel i sommar kommer jag att vara bortrest en del men jag vill ju ändå att det fortfarande ska rulla på här.

Jag hjälper självklart till och tipsar om bra hemsidor och sånt. Kommentera det här inlägget eller skicka ett mail till kristenstewartbloggen@live.se så kan jag lämna ut min personliga mail och vi tar resten där. :) Jag skulle verkligen uppskatta om någon vill hjälpa till med sidan. :D

Rolling Stone Magazine

Hollywoodlife har rapporterat att Kristen var på ett photoshoot för tidningen Rolling Stone den 17 mars. Jag tror att detta kan stämma (men är inte helt 100). I alla fall, om så är fallet så kommer Kstew om inte allt för länge att vara på omslaget för Rolling Stone. Så här skriver Hollywoodlife:

Kristen Stewart has been featured in countless magazines in the past year, and she’ll be adding another one to her list very soon — Rolling Stone! Inside sources tell HollywoodLife.com that Kristen attended a photo shoot in New York on March 17, which could be for the cover of an upcoming issue.
[...]
We contacted the magazine, but haven’t heard back yet.Källa

Efterfest på Swagg Cafe

Igår var ju som sagt Kristen på SXSW Film Festival och promotade The Runaways. Efterfesten hölls på Swagg Cafe och som vanligt hade Kris bytt om. Här kommer två bilder, några fler finns här.Video-spam

För att inte sidan ska ta 100 år att ladda så lägger jag nu flera videolänkar i samma inlägg. De har egentligen ingenting med varandra att göra men känns dumt att lägga alla i olika inlägg. Vill inte ha en inlägg fullt med bara länkar though så nu blir det så här. Hoppas det inte är allt för stökigt.- Kris om den potentiella Breaking Dawn-regissören Gus van Sant här.
- Breaking Dawn ska börja filmas i november, se videon här.
- ET intervju med Kristen och Dakota här.
- Kristen på visningen av The Runaways igår på SXSW Film Festival här.
- Förlängda scener i New Moon här.
- Kristen och Dakota pratar med MSN här.
- E! Online intervju från premiären av TR, finns här.
- CBS intervju med DakotaStew här.

En av de roligaste intervjuerna någonsin med Kristen!

Här är slutet på intervjun, men det är det som är bäst:How does it feel to have a Twitter account dedicated to your butt (@kstewsbutt)?
Wow. Um, [Laughs] that’s nice. The funny thing is that I’ve always sort of been self-consciously skinny and I think that’s really funny that that’s in existence.

If it makes you feel any better that account has some 2,800 followers. The account about my butt only has 12.
[Laughs] Well, that’s cool. I don’t have a Twitter. I don’t know if you have a Twitter. You must. Even though I’ve never seen your butt, just to get yours one more [follower] I’d get a Twitter.

That’s nice of you. The movie in some ways is about sex, drugs and rock ‘n’ roll. Put those in order of preference.
[Laughs] Oh, I can’t do that. It’s a family newspaper and then this will follow me forever.

That’s OK, we’ll run it anyway.
Oh, ok. Well, I mean, I guess drugs would be last on my list. And I guess second would be, um … [Laughs] Oh, god, I should not be doing this right now. [Laughs] Yeah, no, I’m not going to. [Laughs] Drugs are definitely last on the list and the other two are, you know, they’re comparable.


Läs hela intervjun här.

SXSW Film Festival

Kristen har ju promotat The Runaways en hel del ett tag nu genom att vara med i talkshows och liknande. (Har blivit så van att skriva The Runaways att jag gör det hur lätt som helst nu!) Igår var hon på SXSW Film Festival.

 

 

Bildkälla 1
Bildkälla 2

Kstew @ LaGuardia

Igår syntes Kristen till på flygplatsen LaGuardia i New York City. Därifrån gick hon på ett avgående flyg. Exakt vart vet jag dock inte.

 

Bildkälla

The Runaways NYC-premiär (videor)

Haha! "No bitchfaces... Awsome!"


Få reda på vem Kristen tycker är den bästa kyssaren av Edward Cullen eller Cherie här.

Kristen överraskar Dakota på Jimmy Fallon

Haha, jag älskar det här! Skulle inte förvåna mig om det var Kris som fick idén till det. ;)

Efterfest-bilder från TR premiären

Bowery Hotel så hölls efterfesten (till premiären för The Runaways i New York). Se fler bilder här.New York premiären av The Runaways

Igår var det premiär i New York för The Runaways. Kommer ni ihåg i somras när de första bilderna på Kristen i svart hår kom ut då hon just hade fixat det inför rollen som Joan? Känns inte länge sen alls. Kommer precis ihåg hur första bilden jag såg, såg ut! Här kommer lite bilder från premiären. Fler kan ni se här och HQ-bilder finns här. En video när Kristen är på röda mattan hittas här.

 

 

 

Bildkälla

Regis and Kelly video

Äntligen har jag hittat en video med programmet. Här är den:

Rösta på Nickelodeon Kids Choice Awards

Bara några dagar kvar då man kan rösta på Nickelodeon Kids Choice Awards. Se till att rösta på allt där Kristen / New Moon är nominerat! Rösta här eller klicka på bilden.

Massa videor med Kristen

Finns massa olika videor där Kristen intervjuas om bland annat The Runaways. (Men lite K-11 och annat också.)Eftersom sidan blir så seg om jag laddar upp alla så länkar jag (nästan) alla jag kan hitta i det här inlägget. Enjoy!

Del 1 av 8. Se resten här.


Nytt klipp från The Runaways:


Update på hur det går med K-11 här.
Kristen om bland annat Lady Gaga här.
DakotaStew svarar på frågor från twitter här.
The Runaways TV spot här.
Kristen tycker att det är "konstigt" att folk bryr sig om hennes privatliv, mer här.

Late Night with Jimmy FallonIgår kväll var Kristen med i Late Night with Jimmy Fallon. Inte speciellt längre dock. :/ Väldigt kort intervju, men ändå något!

Mer extramaterial från NM DVDn

Mitt internet har krånglat fram till nu så det är därför jag inte har kunnat uppdatera. Men det finns en hel del nytt som kommer upp här inom en timme nu!Se mer:
Bakom kulisserna på motorcykel-scenen här.
Hur klipp-hopp-scenen gjordes här.
Borttagen scen: Edward kör hem Bella här.

Om regissör till Breaking Dawn

(Ingen fara, inga spoilers. Det är bara lite prat om regissörer och så.)Tillhörande artikel:

"Twilight" stars Robert Pattinson and Peter Facinelli have told MTV News that their ideal director for "Breaking Dawn," the still-announced adaptation of the final volume in the vampire series, would be two-time Oscar-nominated director Gus Van Sant. An Entertainment Weekly report on Tuesday suggested that Van Sant ("Milk") is in fact one of three high-profile directors who have been approached to helm the film, along with Sofia Coppola ("Lost in Translation") and Bill Condon ("Dreamgirls"). Now MTV News has received exclusive confirmation about the development from Kristen Stewart herself. "I'm glad that's out and about," she said about the outreach to the directors. "I didn't know that was something that people knew." EW had previously confirmed the anonymous report with Van Sant's rep but hadn't yet received word from Coppola's or Condon's spokespeople. Summit Entertainment declined to comment on the report. While any directorial decision will reportedly have to wait until Melissa Rosenberg hands in a detailed draft for the script — and there is still no word about if "Breaking Dawn" will be split into two separate films — Stewart professed her excitement about any of the three directors helming the movie. "I think it's awesome," she said. "I think it's so cool that they're reaching. I think anyone of those people would be great." Previously, Pattinson told us that Van Sant would be the perfect pick because of the setting and the content of many of his previous films — which include "Good Will Hunting," "My Own Private Idaho" and "Elephant." "He shoots everything in Portland. He's good at making it look beautiful," Pattinson said, adding of "Breaking Dawn," "It's all about teenage love and obsessions. I think Gus Van Sant would be great."

Dagens Kristen-bild(er) 160310

Kris skriver autografer till fans i morse när hon kommer tillbaka till sitt hotell i New York.

 

Vill du se fler bilder? Bildkälla

Extramaterial på New Moon DVDn

4 dagar kvar till New Moon släpps på DVD. Flera sidor har publicerat bonusmaterial som kommer att vara med på DVDn. Kan hända att jag har missat något och då får ni väldigt gärna säga till! (Det uppskattas jättemycket och jag tackar självklart personen som tipsar. Har du en bloggadress så kan jag också länka till den i ditt "namn".)Life after Twilight
Shooting in Italy

Bilder från Regis and Kelly

Kristen var med i Live with Regis and Kelly idag. Har inte dykt upp så mycket bilder än, eftersom det slutade alldeles nyss. Kommer att uppdatera det här inlägget med bilder när det kommer mer. Video från programmet lägger jag i ett annat inlägg.

Backwoods

Det har gått lite rykten om att Kristens nästa projekt är filmen Backwoods med bland annat Julianne Moore och Juliannes man Bart Freundlich som regissör. Om någon har läst om detta kan jag meddela att Kristen inte har skrivit på för filmen (enligt Gossip Cop, som alltid skriver sanning). Men än så länge vet vi inte om det är något som kan komma att ske eller inte. Jag håller er såklart uppdaterade!

Källa

MTV video + intervjuFinns en tillhörande intervju på MTV också. Ett utdrag här:

MTV: How did you guys get your portrayals so accurate?

Dakota Fanning: I think that meeting Cherie [was huge], and seeing her perform before I filmed and watching a lot of the "Live in Japan" videos. I worked on being able to sing her songs and being the performer that she was, because she was so iconic and did a certain thing each time she performed. With "Cherry Bomb" especially, it was a set routine, and I wanted to make sure I got that right for all the people that are going to be comparing.

Kristen Stewart: We both were really concerned about getting the music right; they have a very distinctive sound, it's not just about singing and trying to sound good, it's trying to sound like them — especially Joan, for me. That growl that she does is something that I love so much; it was cool to have Joan and Cherie there on set everyday, because there are so many things you couldn't know about their lives and we didn't want to fill in the blanks with stuff we just made up. They were both really open with us, they're sensitive people, and this was the most loaded part of their lives. For Joan, it kick-started the rest of her career, it was a big deal. The prep, making sure it was authentic, was a big deal.


Läs hela här.

Dagen då papzen faller

Kristen Stewart lets out a laugh as she arrives at JFK Airport in NYC on Monday evening (March 15).
The 19-year-old actress let out a chuckle as a photographer fell backwards trying to get a photo of her. Kristen is in the city for the premiere of her new flick, The Runaways, which will take place tomorrow night.


Här är ett klipp där Kristen skrattar åt paparazzisen (vet inte riktigt hur man säger?) som ramlar:


Källa + bilder här.Bildkälla

Anlände till New York

Här är en bild när Kristen anlände till New York igår kväll. Imorgon är New York premiären av The Runaways och det är därför hon är där. :)Bildkälla

Nytt till New Moon DVDn

På lördag kommer ju New Moon ut på DVD. Ska ni köpa den? Finns på CDON om ni inte redan har bokat. Jag ska inte köpa den, hoppas istället på att den eftersom jag fyller 16 på lördag! Om jag inte får den sticker jag iväg så fort jag kan till någon affär som säljer den, haha.

Här är i alla fall en ny video med material som antagligen kommer att vara med på DVDn. Längtar efter borttagna scener och jag tror inte att det är med men skulle verkligen vara kul med bloopers!

Dagens Kristen-bild 150310

Antagligen världens kändaste icke-kyss. MTV Movie Awards 2009. Se det här.Bildkälla

Movieweb videointervjuLäs en tillhörande artikel här.

Angående nordamerikanska rättigheterna för WTTR

Apparition och Sony Pictures Worldwide Acquisitions Group har nu helt klart skrivit under de nordamerikanska rättigheterna till filmen Welcome to the Rileys. I fredags var detta helt klart. En release till hösten planeras (men det kan dock ändas).Källa

Style by Kristen: NY flygplats

Tröja från herravdelningen på H&M (99kr). Finns här.


Grått linne från Gina Tricot (99kr). Finns här.


Jeans från H&M (299kr). Finns här. Bara att klippa lite i dem så att de blir som man vill ha dem.


Skor Reebok NPC W, finns på bland annat Stadium (699kr). Online här.Klocka från Ur & Penn (rea 200kr, ord. pris 398kr). Finns här.


Solglasögon från Accent (149kr). Finns här.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan

Twatting

För ungefär en timme sedan twittrade Kristen på kontot Welcome2Rileys (som är det officiella kontot för filmen Welcome to the Rileys). Och underbart nog blev Kristen blev Trending Topic! Alltså att det är ett av de 10 vanligaste orden som twittras. Ordet twat tillhör numera Kstew. Man säger ju "tweeted" men Kristen "twatted" istället.

Anledningen till att Kristen twittrade är för att utländska köpare inte tror att folk vill se Welcome to the Rileys (och alltså inte köpa rättigheterna till filmen). Men där blev de motbevisade, inte sant? För visst skulle väl vi vilja se WTTR?! :)

Läs det underifrån:


Till Welcome2Rileys twitter.

Speak peak på Eclipse!

Det här är ju 100 gånger bättre än trailern vi fick här om dagen! Newborns, fighter, Volturi, inga varulvar men mer av själva varulvsstammen... Älskar det! Nu blev åtminstone jag mycket mer sugen på att se Eclipse, även om jag var det redan innan. Det här är vad jag har föräntat mig. Vad tycker ni?Det är antagligen det här klippet som kommer att vara med på New Moon DVD:n. ;)

Lite blandade videor

En intervju med Kristen från premiären av The Runaways:


Intervju med Kristen och Dakota här.
Intervju med Kristen på inspelningen av The Runaways här.

Intervju med Dakota & Kstew

Movieline har en intervju med Kristen och Dakota om The Runaways.

Kristen, everyone talks about how you “became” Joan Jett for this role. Once you weren’t her anymore, did any of that stick with you?
STEWART: I always feel like characters change me a little bit. The roles that I play, I always take things from them, but it’s just as any other life experience that was relevant to you would change you. So not particularly, no. At the same time, this was one of the best movie experiences that I’ve ever had, so compared to other stuff that’s affected me, this is really huge.


Läs hela intervjun här.

Dagens Kristen-bild 120310

Självklart från premiären av The Runaways som ägde rum i Los Angeles igår. Vad tycker ni om Kristen outfit? Fler bilder här.Bildkälla

Kristen ska twittra imorgon

Imorgon på Welcome2Rileys @ Twitter kommer tydligen Kristen att skriva ett litet meddelande.

Vad tycker jag om Eclipse-trailern?

Jag (Jossan) som driver den här bloggen är faktiskt ett litet Twi-hard. Men gillar filmerna mycket just på grund av att Kristen är med. Det var genom Twilight jag upptäckte henne. Har fått frågan om vad jag tycker om Eclipse-(teaser)trailern och tänkte skriva det här. Håller ni med mig eller tycker ni att jag har helt fel?

Varning för en del spoilers ni som inte läst boken.

Första gångerna jag kollade igenom trailern tyckte jag att den var helt fantastisk. Men det berodde väl antagligen på att var var så uppspelt över att få se lite från Eclipse. Nu när jag fått smälta det lite känner jag mig istället lite besviken.
Tycker att det är väldigt mycket landskaps-klipp för att bara vara en trailer. Jag menar, det är okej för att vara en film, då behövs det såna klipp. Men nu vill man ju inte se massa träd när det bara är 90 sekunder. Och sedan, de stora besvikelserna. Vart är varulvarna? De spelar ju jättestor roll i den här filmen. Och the newborns? Är det bara jag som tycker att det är väldigt mycket cheese-talk? Eclipse är mer våldsam än de andra böckerna och det är vad jag har förväntat mig utav filmen, och även trailern (haha, jag låter som en våldsgalning här nu). Väldigt mycket prat och kärleksförklarelser. Jo, visst, det handlar mycket om kärlekstriangeln också, men nej, det blev för mycket av det och för lite av annat.
Det är svårt att avgöra ändå när jag bara sett ca 1 minut av filmen. Men jag hoppas verkligen att det är mer våld i det slutgiltiga resultatet. Vill inte sitta i två timmar och lyssna på bara massa prat.
Nu ska jag inte vara för negativ här. Jag tycker ändå att den här teasern är helt okej. Tycker det är snyggt hur Summit har fixat sin logga och texten i videon, haha. Nej, men trailern är helt okej. Men jag förväntar mig mer utav filmen.

The Runaways efterfest-bilder

Som vanligt hade Kristen bytt om till efterfesten till något bekvämare. Jeans och T-shirt är vad det brukar bli. :)

Finns inga bilder av TayStew på själva premiären (vad jag sett i alla fall) men från efterfesten.Videor från The Runaways premiären

För att inte sidan ska bli så seg så lägger jag bara upp två videor, men jag länkar fler videor här under.
Kristen på röda mattan bland annat: ett, två, tre, fyra
Intervjuer: ett, två

Bilder från premiären av The Runaways

Kristen hade på sig en knallrosa klänning igår på premiären av The Runaways i Los Angeles. Jag måste erkänna att jag faktiskt blev förvånad när jag såg de första bilderna för jag kommer inte ihåg att jag någonsin sett henne i något så rosa förut. Men det var sjukt fint på henne och passade ju toppen till hennes mörka hår. ;)
Se fler bilder här och här (HQ). 

 

 

I "kväll" är det premiär för The Runaways

I kväll (åtminstone kväll för amerikanarna) för det premiär för The RunawaysArclight Theatre i Hollywood. Det har börjat ploppa upp bilder från hur det ser ut på plats, men det är inte dags för röda mattan och så än. Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt nu. Hinner/orkar inte göra det senare i natt, jag behöver också sova. ;) Men imorgon kommer bilder upp på hur Kristen såg ut.
Förresten så kommer tydligen Taylor Lautner även att dyka upp på premiären. Så kanske blir någon TayStew bild också. :)

Fler bilder här.

90 sekunders Eclipse trailern!

Och här är den äntligen! Vad tycker ni? Hur tror ni att filmen kommer att bli? Positivt eller negativt överraskad?

Intervju med Kristen och Dakota

iesb har en ganska lång intervju med Kristen och Dakota där de pratar om The Runaways.Q: Kristen, what did you think of the scene where Joan pisses on the guitar of the band that they're doing the gig with, after he's such a jerk to her?

Kristen: That's a cool little moment. She's got a very particular opinion about music and equipment. That guitar perfectly defined everything that she hated about what rock ‘n' roll was, at the time, and the guys who played it, so she wanted to piss all over it, and I liked that. That's the most rock ‘n' roll thing you could do. I really liked doing that.

[...]

Q: If you had had one piece of wardrobe from this film, what would it be?

Dakota: I kept everything. But, if I had to have picked one thing, it would have been the corset.
Kristen: I would have picked the leather jacket, but I kept all of it, too.


Läs hela intervjun här.

Bilder från Jay Leno show

Video från programmet kan ni se i inlägget under (eller klicka här). Igår var Kris som sagt på The Tonight Show with Jay Leno.  

En fanbild tagen utanför:


Bildkälla 1
Bildkälla 2

Kristen @ Jay Leno

Igår vad Kristen på The Tonight Show with Jay Leno. Jag lägger upp lite bilder från programmet samt några tagna av fans senare. Här kommer i alla fall videor från programmet när Kristen är med.

Och idag vid klockan tre kommer den nya 90 sekunders Eclipse trailern ut!

Officiell musikvideo till Cherry Bomb

Cherry Bomb med Kristen och Dakota. Känns som om Dakota har vuxit upp på en dag. Konstigt det eftersom hon inte ens är en månad äldre än mig. ;) Men hur som helst, vad tycks om videon?

90s Eclipse trailer imorgon!

Imorgon vid 15:00 (svensk tid) kommer en trailer till Eclipse ut som är hela 90 sekunder lång! Jag kommer att sitta redo framför datorn för att lägga upp den här så fort den kommer ut (har halv studiedag imorgon och kommer att vara hemma redan innan 12).

Så här står det på Cinema Blend:
Grab a bag of glitter and plan a night at home around a computer with your friends. The first trailer for The Twilight Saga: Eclipse is almost here. We’ve just learned it’s being released on Thursday, March 11th at 6:00AM PST / 9:00AM EST. The Eclipse trailer will really be more of a teaser. It’ll clock in at only 90 seconds long and, as for what it will contain, werewolves, vampires, and Bella looking at one of those two possibilities longingly is a sure bet.

Mer av The Runaways

Kommer att komma mer av The Runaways, kanske imorgon. Håll utkik här på Kristen S så dyker det upp när det har kommit ut. ;)

Eclipse teaser trailer imorgon

Det har gått rykten idag om den första teaser trailern för The Twilight Saga: Eclipse. Gossip Cop har fastställt att en 10-sekunders teaser för Eclipse kommer att komma online imorgon. Senare idag kommer tydligen Summit att meddela detta på sin officiella Twitter-sida (Twilight). Den fulla trailern kommer att släppas med Remember me den 12 mars.

Källa

Nya The Runaways klipp

En ny TV spot:


Och två nya klipp:Dagens Kristen-bild 090210

Från Comic Con för New Moon den 23 juli 2009.Bildkälla

Förhandlyssna på låtarna på The Runaways soundtrack!

Åh, lyssnar om och om igen på låtarna Queens of Noice och Dead End Justice för i de är Kristen med! Förhandlyssna på The Runaways soundtracket här eller klicka på bilden nedan.

InStyle artikelKristen Stewart and Taylor Lautner team up at the Oscars


Twilight stars Kristen Stewart and Taylor Lautner represented Twilight at the Oscars as they presented a tribute to the horror movie genre

After the Twilight-tastic events of this year's BAFTAs (Kristen Stewart won the Rising Talent award, RPatz presented and Anna Kendrick was nominated), last night's Oscars had its own share of Twilight action.

Kristen Stewart attended along with New Moon costar Taylor Lautner but without her beau and on-screen vampire boyfriend, Robert Pattinson.


Läs hela artikeln här.

Talkshows datum

Den 10 mars:
The Tonight Show with Jay Leno


Den 16 mars:
Live with Regis and Kelly
Late Night with Jimmy Fallon


Eftersom inte alla de här programmen sänds i Sverige, och programmen sänds helt annorlunda här, så kommer det antagligen bli så att jag lägger upp videos från programmet.

Late Night with Jimmy Fallon:


Bildkälla
Källa

Fler videos från Oscars

På väg till efterfesten:


På röda mattan:Och en till på röda mattan:

Oscars: Videos

Presentationen med Taylor Lautner:


Spola fram till 0:29, där är Kristen med.
Bilder från Oscars

Kristen presenterade ett skräckmontage tillsammans med Taylor LautnerOscarsgalan. Här kommer lite bilder. Kristen hade på sig en jättevacker mörkblå klänning (Monique Lhuillier Gathered Strapless Gown).

 

 

 

Kristen och Taylor vid presentationen av skräckmontaget:

 

Bildkälla

Kristen i LA i tisdags

Här kommer en bild från i tisdags när Kristen anlände till Los Angeles igen efter att ha varit på premiären av Remember me i New York. Fler bilder finns här. Hon ser väldigt sliten ut. Men det är kanske ganska självklart. För det första är bilderna tagna just efter en flygresa och för det andra har vi fått se mycket av henne nu de senaste veckorna. Kristen har kört på i ett högt tempo och det fortsätter ett tag. Jag hoppas att hon får lite semester snart så att hon kan vila ut sig ordentligt.Bildkälla

Toronto nästa söndag

Nästa söndag kommer både Kristen och Dakota befinna sig i Toronto för premiären av The Runaways.(Ursäktar för dålig uppdatering i helgen, men jag har sportlov och då går det inte alltid att ha tid för att skriva. Men ni kommer att kunna ta igen allt missat idag.)

Oscars i natt!

Glöm inte att Oscarsalan visas i natt (mellan söndag och måndag) på Kanal 9! Röda mattan börjar klockan 00:00 och själva galan 02:35. Kristen kommer att vara där tillsammans med Taylor Lautner och presentera ett pris. Kommer självklart att lägga upp video här när det finns på internet.

Dagens Kristen-bild 050310

Imorgon kommer ett nytt nummer av ELLE magazine ut i butikerna, åtminstone i USA. Säljs ELLE i Sverige? Om inte så är ett tips att kolla i en Press Stop butik för de har alltid utlänska tidningar. Men det kan ta ett tag innan de kommer in. Man kan också hålla koll på Press Stops hemsida. Där kan man också just nu köpa Vanity Fair där Kristen pryder omslaget.

Dagens bild är en smygtitt på vad som kommer att komma i ELLE numret:Källa

Den officiella The Runaways postern

Gah, fortfarande ingen officiell trailer! Jag sitter och väntar och håller koll. Men om den inte kommer inom en timme så lägger jag nog upp den imorgon om den finns ute då.

Men här är den officiella postern till The Runaways!Bildkälla

Regis & Kelly 16 mars

Kristen kommer att gästa Regis & Kelly den 16 mars! Jag vet inte om det ens sänds här i Sverige? Om det gör det så brukar det ändå inte sändas på samma sätt som i USA. Men när programmet finns på internet läggs det självklart upp här!Bildkälla

(Fortfarande ingen trailer till The Runaways, jag antar att den dyker upp snart.)

The Runaways hemsida uppdatering

På den officiella hemsidan för filmen The Runaways finns nu lite nytt material som bland annat bilder. Man kan även lyssna på Kristens och Dakotas version av låten Cherry Bomb på hemsidan eller lyssna här:

Fler bilder finns här (klicka på The Swag).

The Runaways officiella trailer idag!

Idag ska den officiella trailer till The Runaways släppas! Åh, jag längtar!!

50 Spring Celebrity HairstylesSå här står det om Kristen som har en av de "50 Spring Celebrity Hairstyles":
Kristen Stewart is very much the nonconformist when it comes to her red carpet looks. Whether she's all dolled up in a couture gown or in jeans and her favourite converse, her hairstyle tends towards the choppy, grunge girl look. This layered cut is something of a Kristen signature, and, worn with inky black eyeliner and her long fringe falling into her eyes, it's a total hipster chic. (18 February 2010)

Källa

TYH "bathroom" klipp

Kommer nya videor från The Yellow Handkerchief hela tiden känns det som. Snart har vi ju fått se hela filmen i o-ordning på Youtube. ;)

Ut ur New York, med Robs tröja?

Igår fotades Kristen på väg ut ur New York. På väg hem till Los Angeles kanske? Det har snackats mycket om att Kstew har på sig Robs tröja från inspelningen av Remember me, och enligt bilder ser den faktiskt ut som det. Men jag kan inte lova något. Här kommer i alla fall lite bilder.

 Bildkälla 1

Här kommer en bild som gör att man tror att det är samma tröja. Och visst ser det så ut?


Bildkälla 2

Dagens Kristen-bild 020310

Puh, verkligen ute i sista stund med dagens. Bilden är i alla fall från Elle Style Awards som ägde rum i London den 22 februari. Här och här finns inlägg om det med fler bilder.Bildkälla

Videor från Remember me premiären

Kristen på röda mattan:


När hon anländer till premiären:


Kristen och Rob på väg till efterfesten, man ser dock inte speciellt bra:

Remember me premiären

Igår hade Robert Pattinsons film Remember me premiär i New York. Och faktiskt så dök Kristen upp och gick röda mattan! Hon följde även med till efterfesten. Något jag gillar med de här bilderna är att hon ser mycket gladare ut än hon gjorde på Bafta och Elle-galan i London. Här kommer i alla fall lite bilder från igår.

 

 

 

Fler bilder hittar ni här.

Oscars på söndag

Nu på söndag den 7 mars är det Oscars-galan. Kristen kommer att vara där tillsammans med Taylor Lautner och presentera ett pris!

Kanal 9 kommer live att sända galan samt röda mattan. Klockan 00:00 (alltså mellan söndag och måndag) börjar sändningen för röda mattan. Men själva galan börjar 02:35 (måndagen: 8/3).

Kristen gästar Jay Leno nästa vecka


Nästa vecka kommer Kristen att gästa The Tonight Show with Jay Leno. YouTube-klipp kommer upp på bloggen efteråt.

Jay Leno welcomes Kristen Stewart back to "Tonight Show"

"The Tonight Show With Jay Leno" is set to make its return on March 1 and some of the biggest stars in Hollywood will be stopping by as Leno begins his second tenure as the host of the late-night program.

[...]

Week two sees everyone from Simon Cowell to Kristen Stewart stopping by to chat, with other second-week guests including "Inglourious Basterds" star Christoph Waltz, Joan Jett and the Blackhearts, Kim Kardashian, Colbie Caillat, Dakota Fanning and Judd Apatow.

After the cancelation of his 10 p.m. show, Leno took the "Tonight Show" seat back from Conan O'Brien in a move that had many fans and celebrities speaking out against NBC, including Sarah Silverman and "Southland" star Ben McKenzie.


Källa

Skrivet av: Jossan

DN har video med Kristen

Klicka här eller på bilden nedanför för att se en video som Dagens Nyheter har om Kristen som Martine i The Yellow Handkerchief.

Dagens Kristen-bild 010310Bildkälla

Första mars idag. Det betyder att den här sidan har legat på den här adressen i en månad nu! (Men själva bloggen startade i november förra året.) Ska fixa ny poll alldeles strax. ;)
© 2011 | Kristen S | kristens.se | kristenstewart.bloggplatsen.se | Blogg Esse [blogg.se] | Online just nu []
Snabbnavigering | Info | Affiliate | FAQ | Till toppen