Bekräftat: An American Girl



An American Girl är en film som Kristen kommer att spela huvudrollen i. Skrev något litet om det tidigare, men nu är det bekräftat.

An American Girl kommer att regisseras av James Wood. Den handlar om (översatt från Gossip Cop) en tjej som efter high school slösar sitt liv på drickande och drogande i en småstad i Indiana. Under en speciell kväll med mycket drickande, har hon sex med en kille i ett stenbrott. Hon blir filmad av någon på en telefon och i en småstad så blir hennes rykte förstört. På ett berusat infall går hon med i marinkåren.
Kristens karaktär blir nykter, lär sig ett antal viktiga livslektioner som medlem i marinkåren, och till och med återvänder hon till sin hemstad, där hon bygger upp sitt liv igen.

Jag kan ha översatt lite felaktikt eller något liknande. Handlingen är ju mycket "bredare" än så där men man får åtminstone ett litet hum om vad filmen handlar om. Läs artikeln här.

Som jag sagt förut (men säger igen) så är det inte klart när den här filmen ska spelas in men förhoppningsvis någon gång i år. I så fall blir det innan november.

Så, vad tror ni om det här? Något du skulle vilja se?

Bildkälla
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar