Ny Twilight bok

Jag ska inte skriva på mycket om det, eftersom det här inte är en Twilight-hemsida utan om Kristen. Men eftersom Twilight-serien filmatiseras med Kris som huvudroll, ja, då kanske det är logiskt att nämna det åtminstone.

Jo, den nya boken kommer den 5 juni i år att komma ut en femte bok i Twilight-serien som heter The Short Second Life of Bree Tanner. Boken kommer att vara ca 200 sidor tjock. Den handlar om newborn vampyren Bree Taller (som är med först i Eclipse).

Kanske får man möta Bella och Edward lite i boken. Det har man inte fått veta än så länge.

Jag tror inte att den här boken kommer att bli film, men man vet ju aldrig och man kan ju hoppas. Eller tror ni att den kommer att filmatiseras? Beror ju säkert på hur det går för den också. Men respons och allt vad det är.

Läs ett meddelande från Stephenie Meyer (författaren) här.

Tid: 23:55:46
Datum: 2010-03-30
Alva
När Melissa Rosenberg skerv manuset till Eclipse hade ho Läst ett utkast på denna boke, med andra ord den är en bit av Eclipse filmatiseringen :D Även Jodelle Freeland som spelar Bree Tanner har läst ett utkast :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar