Ut ur New York, med Robs tröja?

Igår fotades Kristen på väg ut ur New York. På väg hem till Los Angeles kanske? Det har snackats mycket om att Kstew har på sig Robs tröja från inspelningen av Remember me, och enligt bilder ser den faktiskt ut som det. Men jag kan inte lova något. Här kommer i alla fall lite bilder.

 



Bildkälla 1

Här kommer en bild som gör att man tror att det är samma tröja. Och visst ser det så ut?


Bildkälla 2
Tid: 16:28:38
Datum: 2010-03-03
Malin
Ja, det är säkert samma t-shirt. Efter att ha varit en av dem som envisades om att dem kanske bara var vänner så är jag nu övertygad om att dem är ihop.



Jag menar dem har spenderat all ledig tid tillsammans i flera månader. Dem verkar göra allt tillsammans (kristen har varit i london sen innan nyår, åkte bara tillbaka till usa för att promota the runaways o welcome to the rileys i typ två veckor, sedan återvände hon till london), dem verkar bara skiljas åt för att jobba i olika städer ibland men åker tillbaka till varandra så fort de får chansen.
Tid: 20:59:07
Datum: 2010-03-03
hanna
om man kollar på bilderna från premiären av remember me. så ser det ut som att Rob har den tröjan på sig under skjortan ;)
Tid: 23:19:48
Datum: 2010-03-05
Agnes
Det måste vara samma tröja.

Det är verkligen något mellan Robert och Kristen. Man kollar inte sådär på någon om man inte är intresserad/dökär, det är onormalt.

De borde sluta neka någon gång :]<3
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar