Millenium-trilogin spelas in i Stockholm



Det har länge spekulerats om vem som kommer att få rollen som Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av Millenium-trilogin ("Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes").

Just nu ser det ut som om det är Carey Mulligan som kommer att få rollen. Hon står åtminstone under rollen på imdb och det cirkulerar mest rykten kring henne. Men även Kristen har varit en stark kandidat. Och eftersom rollen ännu inte är bekräftad så går det fortfarande att hoppas. Brad Pitt och George Clooney är två skådespelare som ryktas kämpa om den manliga huvudrollen Michael Nyqvist.

Men största anledningen att jag skriver om det här nu är för att det nu är helt klart att filmerna börjar spelas in i oktober. I Sverige, i Stockholm.

Tänk er om Kristen får rollen, i så fall skulle hon spendera väldigt mycket tid här i Sverige. Hur underbart skulle inte det vara?
Jag personligen har varit ganska skeptisk till att Kris borde få rollen, eftersom jag tycker att det verkar dumt att knyta sig till ännu en film-serie. Men om det skulle betyda att hon kommer att vara i Stockholm (där jag, Jossan, bor) så är jag taggad till tusen.

DN har intervjuat Anders Ekegren som är involverad i detta.
Vad innebär det här för svenska skådespelare? Ökar deras chanser att få en roll i någon av nyinspelningarna?
– Ja, det tror jag. Det kommer dessutom förekomma mycket statister. [...]


Så det kanske till och med finns chans att få en statistroll i serien!
Skulle du vilja att Kristen fick rollen?

survey software

Källa

Skrivet av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar