Angående om att dela Breaking Dawn i två delar



Summit Entertainment
jobbar hårt för att försäkra sig om att kunna dela Stephenie Meyers fjärde Twilight-bok i två delar. Men ett problem håller tillbaka ett tillkännagivande - och det kan till och med leda till förändringar i rollistan för seriens sista del.

Avtalen med huvudrollerna Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner är nästan helt klara, och alla tre kommer att få stora löneförhöjningar för en femte del i den romantiska vampyrsagan. Regissören Bill Condon har redan skrivit på för att göra två "Breaking Dawn" filmer, som båda i så fall kommer att filmas efter varandra med start i höst och släppas i november 2011 respektive sommaren 2012.

Men Summit har det svårare att få med några av seriens bikaraktärer. Avtal för Peter Facinelli (som spelar Carlisle Cullen) och Billy Burke (Bellas pappa, Charlie Swan) är klara. Men vi har fått höra att skådespelarna som spelar Cullens barn (speciellt Kellan Lutz och Ashley Greene) försöker sätta tänderna i större lönecheckar som, åtminstione vid den här tidpunkten, studion bakom billion-dollar sagan inte går med på.


Artikeln översatt av Jossan här på Kristen S. Läs resten här.

Källan är inte 100-procentig, men ändå ganska pålitlig. Vad tycker ni? Ska Breaking Dawn
bli en eller två filmer?
Tid: 15:24:19
Datum: 2010-05-12
Cissi86
Jag tycker det är jättebra om den blir i två delar. Vad tycker du själv?
Tid: 17:48:40
Datum: 2010-05-12
Agnes
Hoppas att det blir två delar! Det händer så mycket i BD, och allt får nog inte plats på en film :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar