21 Jump Street remake


Filmen 21 Jump Street ska bli filmad i en ny version, och sedan Emma Stone hoppade av spekuleras det lite om vem som ska ta över hennes roll. Movie Line har listat fem skådespelare de tror skulle passa för rollen.

Emma Stone meddelade nyligen att på grund av sin inblandning i den kommande Spiderman-filmen skulle hon inte kunna vara med i nyinspelningen av Jonah Hills 21 Jump Street. Nu så, det är svårt att vara säker på om den rödhåriga uppkomlingen verkligen är med på att spela Peter Parkers icke-rödhåriga tjej eller om hon bara råkade se The A-Team på TV, men här är fem andra skådespelare som skulle passa perfekt som Judy Hoffs. Det är dags att ta sig tillbaka till skolan, hörni.

Kristen Stewart: Det här är en tjej som skulle göra en framstående undercover high school elev vilken dag under veckan som helst. Hon har svårt att sitta stilla, hon har ticks, ibland är hennes ansiktsuttryck förvirrande och hon slutar aldrig att leka med sitt hår. Som en bonus har den här lilla damen bevisat att hon kan hantera en motorcykel i den där vampyr serien.


De fyra andra skådespelarna på listan är Emma Watson, Kristin Chenoweth, Holly Robinson Peete och Johnny Depp. Läs vad Movie Line har skrivit om dem här.

Artikeln översatt av Jossan. Vid kopiering/användning länka till KristenS.

Skrivet av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar