5 nya filmer som fått orättvis kritik


5 nya filmer som fått orättvis kritik


Folks åsikter kommer alltid att skilja sig från varandra, det är en enkel regel i livet som aldrig någonsin kommer att förändras om inte vi alla blir övertagna av personer som inte är av denna värld, vilket troligen inte kommer hända under min livstid. Varierande åsikter spelar ofta en huvudsaklig roll i om en film blir lyckad eller inte; en negativ recension kan vänta en potentiell åskådare till en tveksam förbipasserare. En enda bra recension kan sparka igång en positiv kampanj som leder till flera dollartecken.

Oavsett vad, så är det viktigt att komma ihåg att man måste skapa sig sin egna uppfattning om vad man tycker om och inte. Och det är exakt det resonemanget som finns bakom den här listan; för att ni ska förstå, så sätt inte allt ditt förtroende till en enda åsikt, om det inte är den egen.

Dessa fem filmer har mottagit massor med kritik från Hollywood, och i sanningens namn, det är inte mycket som de förtjänar av all den där negativiteten.

#4 The Runaways

Den här filmen fick massvis med beröm från kritiker, men för varje positiv recension, kunde man se två negativa. Flora Sigismondi gör ett bra jobb för att hålla kvar den sanna historian bakom Joan Jett och Cherie Currie, men det är både Dakota Fannings och Kristen Stewarts prestation som lämnar ett varaktigt intryck på mig. Michael Shannons skildring av egendomliga (eller galna, som vissa skulle kalla det) producenten Kim Fowley får inte heller glömmas att tas upp, eftersom hans prestation lätt överstiger ens förväntningar. Ett fantastiskt soundtrack toppar vad som faktiskt är en brilliant, och mycket underskattad film. Om lite negativ kritik har gjort att du känner dig tveksam till den här filmen, släng ut de fördomarna genom fönstret och ge den ett försök, det är ett extremt bra arbete.


Översatt av Jossan. Vid kopiering/användning länka till KristenS.

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan


Se hela listan här.

Tid: 16:58:12
Datum: 2010-11-30
Eliza
Har en fråga, kan du inte skriva en länk så man kan rösta på kristen till The Richard Attenborough Film Awards? Hon behöver våra röster, vi kan inte låt Angelina jolie vinna.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar