Liten update om allt möjligt från oss på KristenS

Som ni kanske har märkt har vi nu de senaste två dagarna börjat översätta fler texter från engelska till svenska. Det är något som vi gör när vi har tid och ork till det. Sidan tar så pass mycket av vår tid i alla fall och vi kanske inte alltid har möjlighet till att lägga ner överdrivet mycket tid på alla inlägg. (Tex. brukar jag snabbt lägga upp något inlägg då jag är i skolan och då hinner jag inte sitta och översätta.)

Men vi försöker självklart att göra hela hemsidan så bra som möjligt för er skull! Ibland om det är någon väldigt stor nyhet kan det vara så att vi väldigt snabbt vill få upp det på bloggen och inte hinner översätta på en gång. Då kan texten först läggas upp på engelska och vi uppdaterar inlägget med en översatt text så fort vi har möjlighet till det.

Vad som gäller med att kopiera våra översatta texter kan du läsa här.

Och så vill jag bara påpeka att vi försöker att uppdatera här så ofta vi kan, men eftersom båda vi som skriver här går i skolan om dagarna så kan det ibland vara svårt att få upp inlägg både på morgonen och mitt under dagen. Vi har båda prov och läxor som faktiskt går före att uppdatera många gånger. Men vi hoppas ändå att vi gör er nöjda med runt 6-12 inlägg dagligen beroende på hur mycket det finns att skriva.

Glöm heller inte bort att delta i våran tävling som pågår just nu.

Skrivet av: Jossan
Tid: 22:54:42
Datum: 2010-11-25
Jossan- Foto&Vardag
Jag såg Welcome to the Rileys idag :D guuud så bra Kristen är!!!!!
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar