Rob & Kristen på Soho House


Robert och Kristen har synts till på Soho House denna helg
Kristen Stewart och Robert Pattinson är båda tillbaka i LA innan Breaking Dawn startar, och de slösade ingen tid på att träffas tillsammans igen.

En ren-rakad Rob och en naturligt lysande K.Stew sågs till på Soho House i västra Hollywood lördags natt där de visade sin kärlek för varandra under en middag med flera andra vänner.
"De stirrade på varandra genom hela middagen och fortsatte att stjäla små kyssar från den andra under hela kvällen," säger ett ögonvittne till E! News. "Robs arm var runt henne den största delen av middagen och de fortsatte att titta på varandra och fnittrade sig genom kvällen. De är definitivt förälskade."

Stewart anlände hem till LA för mindre än en vecka sedan från inspelningen av On the Road i New Orleans och Arizona, meda Pattinson just har återvänt från London. Och det verkar inte som om avståndet har hållt dem isär! 

"De var vid varandras sidor hela kvällen," fortsätter ögonvittnet. "Efter middagen, flyttade Rob, Kristen och deras vänner till uteplatsen där gruppen rökte och killarna drack. Alla skrattade och hade det roligt tillsammans, men man kunde se att Rob var kärleksfull mot Kristen och ville vara säker på att hon var bekväm. De var bredvid varandra var gruppen än gick."

En vän i sällskapet (på ungefär 6 personer) var Tom Sturridge, Kristens On the Road co-star och en av Robs bästa kompisar. Och ja, även fast Rob hade rakat det där skägget för att gå in i rollen som Edward, hade Tom det fortfarande kvar.
Stewart, klädd vardaligt i jeans och en svart tjocktröja, körde fortfarande på ljust hår, absolut inte hennes Bella färg, medan Pattinson täckte sitt hår med en svart mössa som framhävde hans fräscha rakade ansikte. Hurra!

Vi har hört att de två hade en jätterolig stund med vänner och inte blev störda av de många högljudda gärsterna, trots att Soho är det hetaste och mest exklusiva ställe i LA just nu. Antar att alla önskar dem lite Twilight romantik!

Det lyckliga parets fritid tickar med Breaking Dawn just runt hörnet så vi tycker att det är ganska coolt att de kan umgås utan att bli störda.

Källa
Orginalbild: Bildkälla
Bilden är redigerad samt artikeln översatt av Jossan. Vid kopiering/användning länka till Kristen S.

Skrivet av: Jossan
Tid: 16:46:01
Datum: 2010-10-04
ina-bina
Hur kommer det sig att det väldigt ofta står "Access is denied. You do not have access rights to view this entry." när man klickar på källorna ni anger? Lite trist :/
Tid: 17:06:26
Datum: 2010-10-04
Jossan - kristens.blogg.se
Ina-Bina: Nu har du fått svar i "Dagens Fråga" här [ http://bit.ly/bbHMp7 ] ! :)
Tid: 18:52:25
Datum: 2010-10-04
carro
BLIR SÅ GLAD AV ATT HÖRA ATT DOM UMGÅS OCH ÄR SÅÅÅÅ SÖTA TILLSAMMANS
Tid: 20:25:01
Datum: 2010-10-04
Anonym
Åh blir så glad :) vad roligt för dem :) <3
Tid: 20:38:07
Datum: 2010-10-04
Anonym
Åh blir så glad :) vad roligt för dem :) <3
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar