Möjlig ny film - "Akira"

Tar man en sväng förbi Kristens IMDb ser man att hon står listad som rollen Ky Reed i kommande filmen Akira. Filmen kommer att regisseras av Jaune Collet-Serra som tidigare gjort filmer som bland annat House of Wax, Orphan och Unknown. Även Helena Bonham Carter och Kristens On the Road-costar Garrett Hedlund står listade i rollerna.

Enligt beskrivningen är det del ett i en actionfilm baseras på en animie från 1988 med samma namn, där ledaren i ett motorcykelgäng försöker rädda sin vän som blivit kidnappad i syfte för ett övernaturligt experiment. Det är oklart vad Kristen kommer att porträttera, om hon faktiskt tackat ja till rollen.


Tänk på att all info är från IMDb som inte är världens mest pålitliga källa eftersom vem som helst med ett konto kan gå in och ändra information. Vi får vänta och se om det blir något mer kring detta.

Tycker du att det här verkar som en intressant film du skulle vilja se Kristen i?

Källa

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar