BAFTA 2011


Förra året vann Kristen "Rising Star Award" på BAFTA (British Academy of Film and Teleision Arts). Det är en tradition att vinnaren av det priset alltid delar ut det till nästa års vinnare. Vilket bör betyda att Kristen ska till galan i år för att dela ut priset till antingen Gemma Arterton, Andrew Garfield, Tom Hardy, Aaron Johnson eller Emma Stone. Men än så länge är det oklart om Kristen faktiskt ska dit eller inte.

Galan hålls i London på Royal Opera House och sänds söndag 13 februari. Klockan 21:00 sänds det i Storbrittanien, vilket blir 22:00 här i Sverige. Vi kommer att försöka att leta upp livestreaminglänkar. Bekräftas det att Kristen kommer att närvara kommer vi att ha en chatt, precis som vi hade under People's Choice Awards.

Vi ska försöka att hålla er uppdaterade om det här och meddelar all information vi får. Håll er ännu mer uppdaterade via vår Twitter.

Enligt Entertainment News är hon inte med på på listan över personer som kommer att närvara.





Men det går rykten om att både Kristen och Rob har satt sig på flyg mot London.



Peter Facinelli (Carlisle) twittrade för ett tag sedan att de har en liten paus i inspelningen. Kan det vara för att två av huvudpersonerna inte är i landet?


Källor: ett, två, tre, fyra, fem
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 14:35:54
Datum: 2011-02-12
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar