Bekräftat: ingen Oscarsgala för Twilight-trion

Det har nu bekäftats att varken Kristen, Robert eller Taylor kommer att medverka under Oscarsgalan. Kanske inte så förvånande, men ändå väldigt synd. Det är heller ingen Breaking Dawn-trailer som kommer att visas. Men Bruce Cohen, producent på galan som är personen som gett dessa små ledtrådar, vill inte avslöja mer än så.

Robert, Taylor, and Kristen will not be on the show but, the next best thing is going to happen and it will blow people minds. [...] It's not a live element at all... not technically CGI... and not the trailer for 'Breaking Dawn.'


Jag har hakat upp mig på det här "not technically CGI" (CGI = specialeffekter). Kan det vara någon officiell bild på Mackenzie Foy som Renesmee? Men det känns inte logiskt att de bara visar upp en bild och sen är det klart, så antagligen inte. Har även läst att James Franco och Anne Hathaway, som är värdar för galan, gör någon sketch där de förestället ett filmpar (minns inte vilket), så de kanske också gör en där de porträtterar Bella och Edward? Vad tror ni?

Läs mer om tider galan sänds här.


Källa
Orginalbild: Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar