K-11 har inget officiellt startdatum


Kristen Stewart har inte tänkt att börja K-11 snart


Kristen Stewarts schema efter Breaking Dawn-produktionen har varit ämnet för intentiv granskning, och den här veckan verkar det finnas en ny snackis. Skådespelerskan är fortfarande knuten till K-11, ett drama regisserat och gemensamt skriven av hennes mamma, Jules Mann-Stewart.

Nu hävdar IMDb och andra ställen att K-11 kommer att börja spelas in 6 juni. Som Gossip Cop meddelat, har Stewart också blivit erbjuden huvudrollen i Snow White and the Huntsman, vilket har gjort att många undrar om det skulle bli en möjlig konflikt mellan de två produktionerna.

Det kommer det inte att bli.

Gossip Cop tog en titt in i det, och en källa på produktionen av K-11 berättade för oss att det inte finns något officiellt startdatum än. Skulle Stewart och skaparna av Snow White komma till en slutgiltig överenskommelse med deras erbjudande till henne, kommer det inte på några sätt att påverka K-11.


Relaterat:
- Information om K-11

Källa
Orginalbild: Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar