Kristen är i förhandlingar om att spela Snövit


Kristen Stewart är i förhandlingar om att spela Snövit (Exklusivt)


Kristen Stewart är den vackraste av dem alla.

Twilight-stjärnan är i förhandlingar för att medverka i Snow White and the Huntsman, vilket sätter in henne på banan för att toppa filmen tillsammans med Viggo Mortensen och Charlize Theron för Universals återskapning av sagan.

Överenskommelsen är inte färdig och kan fortfarande falla isär, men båda sidor vill att det ska gå igenom.

Stewart är ett namn som Universal har fortsatt komma tillbaka till sedan starten av projektet. Dock ägde en serie av provspelningar med skådespelerskor som Riley Keough, Felicity Jones och Alicia Vikander rum. Som The Hollywood Reporter tidigare rapporterade, övervägdes Kristen så sent som förra veckan, och Universal gjorde äntligen ett erbjudande i helgen.

Rupert Sanders gör sin regidebut med filmen, vilken skruvar upp actionvolymet flera gånger från sagan och visar upp förhållandet mellan Snövit och jägaren. I det nya scenariot, när hon är förvisad och på språng från den onda drottningen (Theron), tar jägaren (Mortensen) henne under sina vingar för att skydda henne, och hon blir hans skyddsling, och lär sig hur man slåss och försvarar sig själv.

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar