Hur man får Kristens hår från PCA


Vi är vana att se att se Kristen Stewart med en lätt punkig stil, men hur är det med vintage stylat och klassiskt vacker? På People's Choice Awards anlände Kristen med håret fluffat i vackra 60-tals vågor. För att få reda på hur hennes stylist, Adir Abergel, skapade looken är det bara att fortsätta läsa.

#Abergel började med att tillsätta Fekkai Advanced Full Blown Volume Styling Whip ($23) i hela Kristens hår, sedan fönade han hennes hår med hans händer tills det nästan var torrt.

#Genom att använda en rund borste,  fönade Abergel resten av håret rakt.

#När det var torrt, lockade han hennes hår med hjälp av en 1 1/4 inch locktång och kombinerade Fekkai Coiff Ocèanique Tousled Wave Spray ($23) med Feekai Advanced Brilliant Glossing Cream ($23) för tillägga struktur.


Jag vet tyvärr inte om dessa produkter går att köpa i Sverige, men det finns säkert liknande produkter för er som vill prova. Ni vet ju i alla fall metoden om det är något ni är sugna på att prova, för visst är det fint? :)

Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Eve
  
Tid: 02:11:20
Datum: 2011-01-08
Alexandra
Haha, lite roligt; Mitt hår ser redan ut så när jag nt kammat det (;
Tid: 11:24:43
Datum: 2011-01-08
¨S
Löshåret nämner dom inte men liks bra att säga det så att folk med ungfär lika tunt hår som kristen inte blir besvikna att de inte får dom tjocka lockarna :)
Tid: 17:57:15
Datum: 2011-01-08
agnes
hon är helt underbart vacker! <3
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar