Kändisarnas stilhemlighet


Kändisarnas stilhemlighet: Hudfärgade klackar


Om det finns en stilhemlighet varje kvinna kan stjäla från Hollywood, så är det den smalnande effekten av hudfärgade klackar. Vissa skådespelare har milslånga ben, men för dom som inte har det, behövs det några stilknep för att se lång och slank ut på röda mattan. Ovansett vilken kroppstyp du har, kan ett par hudfärgade höga klackar tillsammans med bara ben (eller hudfärgade strumpbyxor) förlänga kroppen och skapa en oavbruten linje från midjan till golvet. Kristen Stewart, Blake Lively, Taylor Swift och andra kändisar vänder sig till ett par hudfärgade klackar när det är dags att spela rollen som en statylik skönhet.

Twilight
stjärnan Kristen Stewart vet vad som funkar för hennes bleka hy. Vid den franska premiären av New Moon, klev Stewart fram i en sofistikerad look med hjälp av hudfärgade peep-toe pumps.


Källa

Skrivet av: Hanna och Jossan
Översatt av: Hanna
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar