Veckans bäst klädda av Harper's Bazaar

Kristen har fått väldigt mycket beröm för sin outfit på People's Choice Awards. Denna gången hamnade hon på Harper's Bazaars lista över veckans bäst klädda.



Kristen Stewart i Reem Acra


Vilket sätt att börja det nya året på, Kristen Stewart. Jag tycker att Kristen är helt underbar, men det fanns så många stunder 2010 där hon valde stilar som inte var till fördel för hennes figur. (Kanske var hon frustrerad över hennes senaste kändisskap eller allt ståhej med Twilight, eller kanske provade hon bara lite klädsel för hennes roll i The Runaways.) Men det här är rätt för hennes ålder, lysande och hon ser fantastisk ut. Jag visste att hon hade två snygga ben någonstans under hennes jeans.

Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Eve
Tid: 22:22:49
Datum: 2011-01-10
selma
Hej.Jag tycker att ni ska posta videon " The Kristen Inquistion". Den finns på www.robstenation.blogspot.com. Jättebra video om Kristen. Sevärd för alla Kristen fans!
Tid: 16:14:47
Datum: 2011-01-11
Lilly
Hon hamnar verkligen på många bäst klädda listor i tidningar och på nätet. Håller med om att den här outfiten passar henne jättebra! :D
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar