Kommer Saoirse Ronan bli nästa Kristen Stewart?


Kommer The Host's Saoirse Ronan bli nästa Kristen Stewart?

Oroa er inte, Twi-hards, om de där Maya-indianderna inte får som de vill kommer 2012 inte bli slutet av er Stephanie Meyer-älskande värld!

Kvinnan som drömde ihop Edward Cullen kommer se en annan av hennes noveller få storbildsskärmsbehandling 2013, dock utan vår "The Awful Truth"-favorit; Kristen Stewart. Istället kommer den bedårande, über-kickass och, glömde vi, Oscars-nominerade, irländska skådespelerskan Saoirse Ronan spela huvudpersonen i filmverisionen av Steph's efter-Twilight, ailen-attackerade novell, The Host.

Så kommer Saoirse Ronan anpassa sig för att bli det nästa Kstew-fenomenet? Inte om hon har något med saken att göra!

När hon fortfarande var blyg över ämnet om hon skulle ta rollen i The Host, pratade Saorise om boken för ett tag sedan och sa: "Det är annorlunda än Twilight, vilket är bra."

Säg inget mer - kan Saorise vara ett fruktat anti-Twi-hard?

Nä, vi tror att tjejen bara är en smart affärskvinna. Att upprepea en Bella Swan-roll skulle förmodligen visa sig dåligt för någon som inte är Kstew. Dessutom är historien inte alls som Twilight, mina kära - eller, inte för lik Twilight.


Läs hela artikeln här.

Källa

Skrivet och översatt av Olivia - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
Bild redigerad av: Olivia - Vid användning länka till kristens.se
Tid: 22:32:45
Datum: 2011-07-02
taika
Och vad exakt menar dom med hemska kristen stewart?
Tid: 22:49:04
Datum: 2011-07-02
Alice
tänkte också på det... ;(
Tid: 23:39:04
Datum: 2011-07-02
Katte
Tycker redan att hon är oerhört duktig och unik, men tror inte hon kommer bli stor på det sättet som Kristen blivit pga Twilight, stor som en duktig skådespelare ja men inte i något "fenomen".

och ja vadå "hemska"? :@
Tid: 23:48:37
Datum: 2011-07-02
Jossan - kristens.se
Tänk bara på att Olivia bara har översatt artikeln, det är inte någon av oss som tycker/anser att hon är hemsk. ;) Men det förstår ni nog!
Tid: 11:15:37
Datum: 2011-07-03
JOhanna
ingen kan ta över Kristen Stewart:D För hon har kommit för att stanna:)
Tid: 13:03:26
Datum: 2011-07-03
Emma
Gick in och kollade på originaltexten och såg att det är från bloggen "The Awful Truth" på E!. Det stod "our favorite 'Awful' regular Kristen Stewart." De menar alltså inte att Kristen är hemsk utan bara att där på sidan är de hennes favorit :) Jag är typ dålig på att förklara men hoppas att ni fattar :P
Tid: 00:05:30
Datum: 2011-07-04
Olivia - kristens.se
Jag ser att många är upprörda av just "hemska", men som Emma säger, står det "awful" på hemsidan och jag har bara översatt rakt av.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar