Lämnar Groucho Club (8 juni)

Bilderna är från igår när hon lämnar Groucho Club i London. Även Garrett Hedlund, Tom Sturridge och hans flickvän Sienna Miller var där, men det finns inga bilder på de tillsammans.




Fler bilder här.


Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 12:53:52
Datum: 2011-06-09
Emma
Vadå de finns inga bilder på dem? Låter som du de aldrig har umgåtts. De finns inga bilder på dem inifrån cluben, finns bara bilder när de lämnar. Kristen gick väl bara lite tidigare än dem helt enkelt..
Tid: 13:35:46
Datum: 2011-06-09
Jossan - kristens.se
Emma: Det finns bilder på Garrett, Tom och Sienna tillsammans när de lämnar samma klubb. Och det är väldigt troligt att de umgåtts med Kristen eftersom Tom är en nära vän till henne och det finns bilder på de andra tre tillsammans. Jag tror knappast hon var där själv. Men som du säger, ja, hon lämnade antagligen tidigare. Så vad menar du?
Tid: 19:44:33
Datum: 2011-06-09
Emma
De finns en film ute nu, som vissar när de alla fyra stiger ut ur restaurangen. Kristen kommer ut sist bakom Dean. De var alla tillsammans på restaurangen, men de åkte med olika bilar hem.

Vad jag menade innan, var att de lätt på din text som om kristen inte hade varit ute med de andra, eftersom de inte fanns några bilder på dem tillsammans. Men nu finns de en film så bevisar de, de åkte bara med olika bilar hem.



så lät de på dig som kristen inte hade umgåtts med dem,
Tid: 20:31:50
Datum: 2011-06-09
Jossan - kristens.se
Emma: Jaha, nä, men det tycker inte jag. Jag tycker man förstår att de var där tillsammans. Men men ;)
Tid: 20:55:22
Datum: 2011-06-09
Emma
Missförstånd, de händer hela tiden, =). Kul att du lagt ut videon nu.
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar