Överraskningen på röda mattan avslöjad?

Joshua HorowitzMTV har avslöjat att han kommer att ha Edward och Bellas bröllopsinbjudan med sig på röda mattan. Jag tror att det är ganska säkert att säga att det här var överraskningen vi skulle få på röda mattan (läs mer). Lavendel, fjärilar... allt verkar stämma.

Men nog om det. Han berättar också att både Kristen och Rob kommer att prata med honom backstage!


Am I allowed to say I've seen the Breaking Dawn trailer and that I'll have Edward and Bella's wedding invite on the pre-show red carpet?


Once the MTV Movie Awards start I'll be backstage and yes, I'm tolf Rob and Kristen will both be chatting with me. Fingers crossed.


Källa (ett, två)
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 22:03:14
Datum: 2011-06-05
OLIVIA [foto & vardag]
Breaking Dawn trailern har kommit ut i förväg innnan MMA! Kolla länken!



http://breakingdawn.test.summit-ent.com/worldoftwilight/#/Video/VG/Blank



Omg, jag döör! <3
Tid: 22:05:24
Datum: 2011-06-05
Jossan - kristens.se
Olivia: Jooo... vi vet. Kolla förra inlägget x'D
Tid: 22:09:31
Datum: 2011-06-05
Eliza
Betyder det att rob och kristen kommer att göra en intervju tillsammans,? vore helt underbart. Har inte sett intervju med dom två tillsammans sedan första twilight filmen...
Tid: 22:24:57
Datum: 2011-06-05
Jossan - kristens.se
Eliza: Joshua avslöjar inte mer än det som står i tweetet ovan. Skulle kunna vara både enskilt, eller tillsammans. Jag tror det kommer att bli vad de har tid med och lyckas pressa in. Han verkar inte ens helt säkert på att det kommer bli en intervju med tanke på "fingers crossed".
Tid: 22:53:11
Datum: 2011-06-05
Evelina
Hatar mtv's "twilight överraskningar" man tror alltid att det kommer vara värsta saken, men så visar det sig vara nått trååkigt ;(. Men ska inte klaga , det är mkt bättre än inget :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar