Dagens frågor: Kristens hår

Fråga 1: Vilken är Kristens naturliga hårfärg? På Nick.com stod det att den var blond. Men den måste väl ändå vara brun? Och vilken hårfärg har Kristen nu? I On the road har hon ju ljust hår men i Breaking Dawn har hon ju brunt hår.

Svar: Kristen har själv sagt att hennes naturliga hårfärg är "dirty blonde", alltså lite mörkare blondt. Som i Panic Room, skulle jag tro. Hon var klar med inspelningen av 'On the Road' tidigt i höstas och färgade därefter snabbt tillbaka det till brunt, på grund av att hon kort efter det skulle påbörja 'Breaking Dawn'. Eftersom hon fortfarande håller på att filma BD, så är hon alltså brunett just nu.


Fråga 2: Kristen hade ju väldigt kort hår år 2010 när hon spelade in The Runways. Hur kan hennes hår ha växt ut så fort?

Svar: Det har faktiskt vuxit väldigt fort naturligt, vilket man kunnat följa genom bilder. Men inför 'Breaking Dawn' har hon fått sätta i lite hårfärlängningar. Om man kollar bilden till vänster ser man hennes hår i BD, och till höger som det är naturligt.


Bildkälla 1
Orginalbilder: ett, två

Skrivet av: Jossan
Tid: 15:28:59
Datum: 2011-03-21
Anonym
Okej, tack! Jag har länge undrat ;) <3
Tid: 07:24:50
Datum: 2011-03-22
Elsa
Så hon kommer alltså inte ha någon peruk i BD ? :D
Tid: 13:28:52
Datum: 2011-03-22
Jossan - kristens.se
Elsa: Nepp, det är naturligt med lite förlängningar för att få längden bara. ;)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar