Favoritskådespelerska: Kristen Stewart vs. Miley Cyrus


Kristen Stewart vs. Miley Cyrus: Vem är din favoritskådespelerska det här året?


Du kan nu rösta i Kids' Choice Awards 2011! I striden mellan filmskådespelerskor, vem föredrar du: Miley eller Kstew?

Vem bryr dig om Oscars? Nedräkningen till en av de allra roligaste galorna på hela året har börjat och vi kan inte vänta för att få reda på vilken av våra unga favoritkändisar som kommer att ta hem pris på Nickelodeon Kids' Choice Awards! I själva verket så har röstningen officiellt börjat - så alla Twilight-fans, börja jobba.

Vem är din favoritskådespelerska det här året: Miley Cyrus, Kristen Stewart, Emma Watson eller årets wildcard, Ashley Judd?


Klicka här för att rösta!


Källa

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 16:04:03
Datum: 2011-03-03
Vanessa
KLart Kristen! Miley är ju en android eller nåt, family guy har bevisat det... ;)
Tid: 18:17:52
Datum: 2011-03-03
Katte
Förstår inte riktigt hur de ens kan sätta de två mot varandra, Kristen är ju en riktig skådespelerska :) (inget illa direkt mot Miley men skådespeleri är ju knappast hennes passion)
Tid: 19:37:34
Datum: 2011-03-04
Anonym
mileys passion är vidt skådespeleri bara för att hon sjunger också betyder inte det att skådespelser inte är hennes passion jag gillar värkligen twilight serien det är mina favorit filmer och böker men jag tycker ändå att miley är bättre skådespeleska miley är min idol
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar