K-11: inspelningsdatum och rättigheter


Intandem ska representera Stewarts K-11

Fängelsedrama planeras att spelas in i Los Angeles i sommar.

Instandem Films har parat ihop dig med Los Angeles Libertine Films för att hantera de internationella försäljningarna av det vassa dramat K-11 Regisserad och skriven av Jules Stewart, är filmen mörk och av komplexa samspel mellan karaktärer i en specialenhet i ett manligt fängelse i Los Angeles dedikerad för sårbara brottslingar.

Jules Stewart är skådespelerskan Kristen Stewarts mamma, och trots att pressrapporter har länkat skådespelerskan till projektet ville inte Intandem kommentera det, men sa att castingen nu var brådskande. Indie-filmen är helt finansierad och schemalagd att spelas in på plats i LA i juli, och kommer troligen att ha premiär på Berlins filmfestival nästa år.

Libertines ordförande Tom Wright kommer att producera. Libertine behåller alla nordamerikanska rättigheterna till filmen, men Intandems VD Gary Smith tjänstgör som konsult i förhandlingarna.

Smith har sagt: "Libertine Films har en olika typer av filmer och vi ser fram emot att utveckla ett lång och framgångsrikt samarbete med dem."

Jules Stewart skapade Libertine Films med Wright efter att ha jobbat i många år som manushandledare.

Källa
Orginalbild: Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan
Bild redigerad av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar