Rob: "Hon måste ha på sig lösmagen hela tiden"


USA Today har intervjuat Robert Pattinson och han pratar en del om Kristen och hur det gått med inspelningen av Breaking Dawn.

Breaking Dawn's storyline är "helt utanför ramarna," säger han. "Den är helt annorlunda mot de andra. Det finns vissa dagar på inspelningen som man bara undrar 'Hur ska det här bli en film från 13 år?'" säger han med ett skratt. "Det är fullkomligt löjligt."

Pattinson bekräftar att han och Stewart har filmas födelsescenen, och med ett skratt säger han att filmningen var "rätt så rolig". Han förklarar: "Hon måste ha en lösmage på sig hela tiden, det var troligen mer irriterande för henne." säger han. Det är inte den enda förändringen vi får se i Bella.

"Jag får inte säga för mycket men det är vissa delar, speciellt mot slutet av filmen, då hon är en komplett motsats mot i någon av de andra filmerna." säger han. "Jag menar, hon är en annan person, vilket är coolt. Hon ser helt annorlunda ut. Hon ser antagligen ut som den mest övertygande vampyren av oss alla."

Och vad betyder det, exakt? "Många av oss ser ut som om vi bara är från mars." säger Pattinson. "Hon är typ den minsta av oss, men hon passar i att vara vampyr."

Det som kommer härnäst är bröllopsscenen, som ska spelas in i april. "Det är en svår scen att spela in." berättade han för oss. För att inte nämna strömmen av paparazzifotografer som kommer försöka få en bild på Bella och Edward när de går fram mot altaret. "Det har varit okej i Vancouver med folk som dyker upp och försöker få bilder." säger Rob. "Jag har en känsla att bröllopet är den scenen då paparazzi kommer flygande." Snacka om ett money-shot.

Källa
Orginalbild: Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan
Tid: 14:25:45
Datum: 2011-03-25
Karin
haha! åh, gud nu längtar jag ihjäl mig! :D
Tid: 14:42:56
Datum: 2011-03-25
Elsa
Vad tror NI han menar med att 'Hur ska det här bli en film från 13 år?'" säger han med ett skratt. "Det är fullkomligt löjligt."

Att det är förmycket våld och kärlek ? :D



Tid: 16:22:05
Datum: 2011-03-25
Jossan - kristens.se
Elsa: Så uppfattar i alla fall jag det! :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar