Rösta i MTV Movie Awards: 4 dagar kvar

Nu är det bara 4 dagars röstning kvar i alla kategorier förutom "Best Movie" som man kan rösta i ända fram till att vinnaren ska presenteras. Vi kommer nu att påminna er varje dag eftersom varje liten röst är viktig!

MTV har bekräftat att man inte behöver rensa någon internethistorik eller cookies, alla röster räknas ändå. Så för att rösta många gånger i snabb följd är det smart att scrolla ner så att Vote-knappen ligger utanför den vita rutan som dyker upp när man röstar. På så sätt behöver man inte flytta på pilen och kan lätt rösta 500 gånger utan speciellt mycket ansträngning.

Galan kommer att direktsändas även här i Sverige. Tid och datum hittar ni här. Vi kommer att lägga upp livestreams också för er som inte har kanalen MTV. Precis som under People's Choice Awards kommer vi att ha en chatt här på KristenS. Hur många av er planerar att medverka under den? :)



Best Kiss
▪ Kristen Stewart & Robert Pattinson - The Twilight Saga: Eclipse
▪ Kristen Stewart & Taylor Lautner - The Twilight Saga: Eclipse

Best Female Performance
▪ Kristen Stewart - The Twilight Saga: Eclipse

Best Movie
▪ The Twilight Saga: Eclipse

RÖSTA HÄR


Glöm inte att rösta på Kristens co-stars i Eclipse också.

Skrivet av: Jossan
Tid: 19:36:34
Datum: 2011-05-31
Emma
Jag tror jag kommer medverka under chatten. Jag var med förra gången och det var väldigt trevligt.

Men den är kl 3 på natten så jag får see..
Tid: 22:44:13
Datum: 2011-05-31
Katte
Rätt hundra på att jag lär medverka som vanligt hehe ^ ^
Tid: 23:00:56
Datum: 2011-05-31
Jossan - kristens.se
Emma: Jo, men vi är ju i alla fall lediga på måndagen! ;)



Katte: Härligt! Då blir jag inte helt ensam i alla fall, haha :)
Tid: 23:31:33
Datum: 2011-05-31
Emma
Jossan, jo det är ju sant =).. Så de blir nog att jag tittar ändå. Vill inte missa om kristen vinner best female performance och best kiss. Sen vill se breaking dawn klippet, det kommer bli de bästa med hela showen.



Tid: 00:14:31
Datum: 2011-06-01
Jossan - kristens.se
Emma: Ohja, längtar! Vi kommer självklart att lägga upp allt i YouTube-klipp på bloggen sen men det är ju en helt annan grej att se det preci när det händer!
Tid: 18:17:45
Datum: 2011-06-01
Angelika
Kom igen nu alla! r´östa på robsten som best kiss. det är superviktigt! detta året är det ju extra konkurens med alla harry potter fans och taylor fans!! De måste vinna best kiss! denna gången kommer de nog kyssas på riktigt! och den chansen vill vi ju inte missa!:D kom igen nu, varje lliten röst räknas!!:) (glöm inte att rösta på de andra kategoreirna också såklart, Kristen förtjänar verkligen best female performance:))
Tid: 19:42:07
Datum: 2011-06-01
Adina
jag kommer nog vara med!:)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar