Sam Claflin pratar mer om Kristen & Snow White

Sam Claflin har ju, som vi meddelat, fått rollen som "drömprinsen" i Snow White and the Huntsman där Kristen kommer att spela Snövit. Inspelningen börjar i mitten av september i år. Roligt att Sam verkligen verkar beundra Kristen som skådespelerska!


Sam Claflin är "exalterad över att jobba med Kristen Stewart!"

Kristen Stewart har hittat sin drömprins - på vita duken!

"Jag är ombord för att göra Snow White [and the Huntsman]," bekräftade Sam Claflin för Just Jared den 6 maj då han gjorde promotion för sin andra film, Pirates of the Caribbean: In Stranger Tides.

"Jag är exalterad över att jobba med Kristen," la den 24-åriga brittiska skådespelaren till, som kommer att spela hennes kärleksintresse.

Charlize Theron kommer att ta på sig rollen som den onda drottningen, medan Chris Hemsworth är i samtal om att spela jägaren.


Källa
Bildkälla

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar