Top 5 skönhetstrender på Met Galan


Top 5 skönhetstrender på Met Galan

Met Galan är den enda riktigt stora kvallen för sammanflödet av mode och kändisar, och varje år ger det upphov till några av säsongens viktigaste trender. Med de största designernamnen och Hollywoods starkast lysande stjärnor tillsammans, är det en kväll som är skyldig att vara fullt av underbara modeidéer och looks som kommer att inspirera de kommande månaderna. Met Galan 2011 hade en vacker skara av hår- och sminkidéer, så ta dig en titt på de fem nyckeltrenderna och de olika sätten stjärnorna bar dessa på.

Avsiktligt slarviga frisyrer

De perfekt gjorda, eleganta frisyrerna från ett par år sedan har helt och hållet ersatts av mycket planerade men ändå ruffsiga frisyrer. Kristen Stewart hade en klassisk tappning på looken med en drös av löst fallande lockar och en ojämn mittendel, för en look som är lätt att bära och lite romantisk.

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar