Universal vill ha Chris Hemsworth som jägaren i "Snow White"


Universal vill ha Hemsworth i jägarrollen


Universal fokuserar på Thor-stjärnan Chris Hemsworth för den manliga huvudrollen i Snow White and the Huntsman, en roll som skulle para ihop Kristen Stewart med en mycket yngre kandidat än vad som tidigare var tänkt.

Projektet har alltid handlat om relationen mellan huvudkaraktären och jägaren, som beordras att döda hjältinnan av den onda drottningen (Charlize Theron). I den här versionen väljer jägaren istället att hjälpa flickan att fly, och blir hennes beskyddare och mentor längs med vägen... det var åtminstone så som den tidigare förställde sig.

I januari rapporterades det att Viggo Mortensen hade blivit erbjuden rollen, men sedan de inte kunde komma överens så vände Universal sig till Hugh Jackman och fokuserade sedan på Joel Edgerton (som fortfarande kan få rollen).

För att göra det klart så har Hemsworth inget officiellt erbjudande ännu, men han ligger bäst till - rollen är hans om han vill ha den. Men hans inblandning i rollen kan bli problematisk eftersom han ska börja filma Marvel's The Avengers i sommar, vilket skapar en möjlig konflikt. Universal hade inget att säga om detta.

Projektet måste tävla mot åtminstone två andra Snövit-projekt: The Brothers Grimm: Snow White som kommer ut 6 månader tidigare, och The Seven som ännu inte fått ett releasedatum.

De viktigaste delarna står ovan. Men för att läsa hela artikeln, klicka här.

Källa

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar