Colleen Atwood om att samarbeta med Kristen i "SWATH"


Kostymdesignern Colleen Atwood som designat kläder till Snow White and the Huntsman har pratat med MTV Hollywoodcrush om hur det är att klä Kristen till filmen.

Snow White and the Huntsmans kystymdesigner: Kristen Stewart har varit "toppen att samarbeta med"

Varje spegel på väggen där har det kliat i fingrarna på för att få en titt på "Snow White and the Huntamsn"-stjärnan Kristen Stewart smyckad i sin medeltida mantel, och tack vare några paparazzibilder och en nyligen släppt promobanner, har vi fått glimtar av stjärnan i olika skepnader. Men vi ville veta mer om hennes kostymering i filmen som kommer ut 2012, så vi ringde upp Oscarvinnande kostymdesignern Colleen Atwood, som förklarade stjärnans förvanligt från "Twilight"-tonåring till sagojätte.

För att vara säker, Kristen är ingen vek prinsessa i den här berättelsen - och hennes kläder reflekterar det. "Hon spelar inte en riktigt fluffig typ av prinsessa eller sådär, men jag tror att hon har riktigt kul när hon får ha på sig den här typen av kostymer och hon ser underbar ut i den," berättade Colleen om de tidstypiska kläderna. "Jag tror att det är mer jobb för skådespelaren att sätta på sig sådant eftersom det är utanför bekvämlighetszonen som består av jeans och sneakers. Men det tar dig till en helt annan plats både psykiskt och fysiskt. Hon har varit toppen att samarbeta med."

Och samtidigt som Kristens karaktär förvandlas till en skarpare version av sig själv, sker samma sak med hennes garderob. "Hennes kostym utvecklas under tiden som storyn fortlöper," fortsatte Colleen. "Hon springer iväg från en situation, and hon är på flykt under en lång tid, så under tiden som hon förflyttar sig rivs bitar bort och det blir till slut något helt annat längre in i filmen. Hon har ett par scener som är mer "dräkt-iga", men hennes standarskostym - jag tycker hon bär upp den bra, och jag tycker det verkligen funkar i berättelsen."

När det gäller rustningen vi sett i så många bilder, det är inte riktig metall, men det betyder inte att det inte har en viss vikt. "Den är inte bekväm på något sätt. Den väger troligen runt 15 pounds [ca 6,8 kg]. Det är halva hennes vikt," skojade Colleen.


Källa

Skrivet och översatt av: Jossan - Vid användning länka och ge cred till kristens.se
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar