Extremt tråkig upptäckt!

Har upptäckt att det inte går att lägga upp inlägg på andra datum/tider än just när inlägget skrivs. Det betyder att om jag ska lägga upp de gamla inläggen från den andra bloggsidan så hamnar de på dagens datum. Så jag vet inte hur jag ska göra nu... Ska försöka maila de som har ansvar för Blogg Esse (blogg.se) och fråga om det är möjligt på något sätt att göra det bara att jag inte vet hur eller om de kan försöka fixa en funktion som är så i framtiden i alla fall. Då kanske jag senare kan lägga in inläggen.Men om det inte går att ordna så får jag helt enkelt hoppa över att lägga upp de gamla inläggen. Otroligt synd! Har faktiskt inte så mycket till val. Funderar på att göra så att jag skriver högst upp i inlägget när det faktiskt är skrivet egentligen. Men vi får se hur det blir med det.

Om det blir så att de gamla inläggen inte hamnar här på Kristen S så kan ni fortfarande hitta dem på min gamla blogg som kommer att finnas kvar, men inte uppdateras efter den sista januari 2010.


UPPDATERING: Mailade och frågade om det och fick detta till svar:
Hej, i dagsläget finns tyvärr inte någon sådan funktion men den kommer att komma. Vet dock inte exakt när.
Det betyder i alla fall att alla gamla inlägg kommer att läggas upp, men det kan dröja. Hoppas att detta är okej med er! Jag vill verkligen att det ska bli så bra som möjligt det här. :)

Kristen S: Vad? Hur? Varför? När?

Kristen S är en fansida om Kristen Stewart. Bloggen startade på kristenstewart.bloggplatsen.se men eftersom att den rautern var väldigt begränsad vad man kunde göra utséendemässigt bestämde jag mig för att flytta över sidan hit, till en blogg.se-domän där möjligheterna vad man kan göra med layouten är oändliga!

Kristen S är enbart en fansida om Kristen Stewart, inte om Twilight. Dock skriver jag mycket om de filmer hon är med i och om det är något nytt om dem. Då är det lätt hänt att det blir mycket Twilight eftersom det är därifrån hon är mest känd. Jag försöker att hålla sidan ganska opersonlig från mig, då jag bara är ute efter att dela med mig av allt med Kristen. Det kan hända att det blir små meningar om mig som driver bloggen (Jossan), men inte speciellt mycket. Om folk frågar saker i kommentarerna svarar jag oftast där eftersom det även kan vara andra som vill se svaret på frågan än den som skickade den.

Jag kommer att flytta över alla inlägg från den gamla sidan jag skrev på. Vilket är ett jättejobb jag har tagit på mig. Därför kommer jag inte att ta allt på en gång. Det lär märkas när nya inlägg fylls på. Men från och med den 1 februari börjar jag att blogga endast här på Kristen S. (Dock kanske överflyttningen inte är färdig så gamla inlägg kan dyka upp om ni bläddrar bakåt i arkivet.)

Om ni undrar något eller har synpunkter uppskattar jag verkligen om ni delar med er av dem! Skriv en kommentar, jag läser allihop, eller skicka ett mail till
kristenstewartbloggen@live.se.

© 2011 | Kristen S | kristens.se | kristenstewart.bloggplatsen.se | Blogg Esse [blogg.se] | Online just nu []
Snabbnavigering | Info | Affiliate | FAQ | Till toppen