Bandit och NRJ tävlar ut VIP-biljetter & Twilight-saker

Radiokanalerna Bandit och NRJ tävlar ut VIP-biljetter och andra Twilight-grejer om man lyssnar på respektive radiokanal kl. 16:00.

Bandit / NRJ har VIP-biljetterna!
Den 21 juni besöker skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob) Stockholm för att närvara vid ett exklusivt fan event på Hovet. De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, den tredje delen i The Twilight Saga.
Eventet kommer att bjuda på mycket live musik och skådespelarna kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. Som om inte det vore nog blir det även en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.
Bandit: Fortsätt att lyssna på Jonas på eftermiddagarna kl.16.00 för din chans att vinna VIP-biljetter och andra exklusiva Twilight-prylar!
NRJ: Fortsätt lyssna på NRJ Morgon med Knappen & Hakim för din chans att vinna VIP-biljetter och andra exklusiva Twilight-prylar!
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE har världspremiär den 30 juni! Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni.



Skrivet av: Jossan
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar