MTV tävling om att få träffa Kristen & Taylor backstage

Svenska MTV har en tävling där man kan vinna 2 VIP-biljetter samt greets-biljetter till fan-eventet på Hovet den 21 juni och få träffa Kristen och Taylor backstage! Pris 1-20 får även 2 VIP-biljetter var.

Så här skriver MTV:

Den 21 juni är ett datum vi sent kommer glömma, ett datum då Sverige får nobelt besök av ett par av världens just nu största skådespelare. Taylor Lautner och Kristen Stewart må vara mer kända under deras rollkaraktärers namn Jacob och Bella eller som snygg varulv och hopplöst vampyrförälskad flicka i Twilight-filmerna.

I samband med att den 3:e filmen i berättelsen om den lilla sömniga staden Forks som är tillflyktsort för en vampyrfamilj har premiär så ordnas ett sprakande event på Hovet i Stockholm där just Taylor och Kristen kommer närvara, och DU har chansen att besöka eventet och träffa skådisarna.

En lycklig vinnare får ta med sig en ännu lyckligare kompis och träffa, prata och kanske kanske kanske krama Taylor och Kristen backstage under eventet i Stockholm den 21:a juni. 1- 20 plats får även 2 exklusiva VIP-biljetter till eventet vilket ger dom tillgång till extremt bra platser under eventet där grymma band kommer spela, massa Twilight-grejer kommer finnas samt det viktigaste; aldrig tidigare visat material från nya filmen kommer presenteras.

Vill du vinna?

Klart du vill vinna, men hur gärna vill du vinna? Ladda upp en bild på dig själv iklädd din finast Twilight-outfit och briljera med dina engelska kunskaper när du berättar för oss - på engelska - exakt hur glad du skulle bli av ett möte med Taylor och Kristen så är du med och tävlar om en upplevelse du gladeligen kommer berätta om för dina barnbarn när du sitter i gungstolen och skränar på äldre dagar.

Lycka Till!


Delta i tävlingen här eller klicka på bilden nedan.



Ska du delta? Jag ska självklart göra det, och jag tror jag vet precis vad för "outfit" jag ska fixa. Men jag tänker inte avslöja något här, tyvärr. ;)

Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 22:34:41
Datum: 2010-06-08
moa
Du får visst delta i tävlingen! :) Man måste antingen vara 18 eller ha målsmans godkännande. (Det läste iallafall jag på twilightsweden)
Tid: 22:47:19
Datum: 2010-06-08
Jossan
Moa: Du har helt rätt! Jag läste fel, tack så mycket!
Tid: 14:11:13
Datum: 2010-06-09
Undrar skit mycket
Måste man vara 13 eller äldre då? Och måste det vara nått klädesplagg där det STÅR Twilight på? Vill verkligen veta!!!
Tid: 14:13:27
Datum: 2010-06-09
Undrar skit mycket
Måste man vara 13 eller äldre? och måste det STÅ Twilight på något klädes plagg? vill verkligen veta!
Tid: 18:22:46
Datum: 2010-06-09
Jossan
Undrar skit mycket: All info jag har är det som står ovan och på hemsidan. Men eftersom fan-eventet är från 13 år så är det nog ganska självklart att man måste ha fyllt 13 eftersom man även får VIP-biljetter!
Tid: 17:59:39
Datum: 2010-06-14
Undrar skit mycket
ok, tack ändå :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar