En av Kristens klänningar på utställning på Harrods


Harrods (varuhus i London) håller en utställning med tolv klänningar av Elie Saab, som burits av internationella kändisar på röda mattan genom åren. Elie Saab uppvisningen visar ett urval av ikoniska klänningar, valda av kändisar som inkluderar Gwyneth Paltrow, Dame Helen Mirren, Beyoncé, Penelope Cruz, Diane Kruger och Kristen Stewart

Varje klänning som visas upp valde kändisen att bära på röda mattan på event så som Oscars, Cannes Film Festival, BAFTA, och internationella filmpremiärer. Presentationen inkluderar, till exempel, Elie Saabs Haute Couture klänning som designades för Halle Berry, då hon tog emot sin Oscar för bästa skådespelerska 2002, och genom att göra det blev hon den första afrikanska-amerikanska skådespelerskan någonsin att vinna en Oscar.

En bild av varje kändis i hennes Elie Saab klänning kommer att visas bredvid den egentliga klänningen som burits på respektive röda matten-event.


Översatt av Jossan. Vid kopiering/användning länka tillbaka till KristenS.

Källa
Bildkälla

Skrivet av: Jossan
Tid: 19:45:14
Datum: 2010-11-25
Linda
VA?! Det måste jag gå och kolla på. Kan skicka foton till er om man får fota.
Tid: 19:48:30
Datum: 2010-11-25
Jossan - kristens.se
Linda: Det skulle vara underbart! Utställningen kommer att pågå fram till den 22 december i delen "Luxury Collections Display Lobby" på första våningen. Ingång genom dörr 10 och det kostar ingenting. :)
Tid: 20:10:13
Datum: 2010-11-25
Emmy
Åååh! Jag vill se :(
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar