Chatt - People's Choice Awards

I natt vid 03:00 är det People's Choice Awards 2011. Se mer info här.

Läsaren Kimberly kom med ett förslag om en chattruta under galan så att man kan dela med sig av livestreamingslänkar och diskutera galan. Klicka på länken nedan så poppar en chattruta upp. Den är liten vilket är superbra för då kan man ha den uppe samtidigt som man ser på galan!

Jossan, Hanna och Eve kommer att vara inne på chatten under hela galan och det skulle vara jättekul om vi blev några stycken!

Klicka här för att få upp chattrutan



- Stream ett (scrolla ner)
- Stream två
- Stream tre
- Stream fyra
- Stream fem
- Stream sex

Skrivet av: Jossan
Tid: 02:21:50
Datum: 2011-01-06
Mona
Hehe, så jag ska skriva lite on The krisbians här nu för det är jobbigt att skriva det i chatten för då hinner jag inte uppdatera. Men i alla fall: krisbians står för kristen stewart lesbians, alltså hetrosexuella tjejer som skulle vara gay för kristen, men ta det inte alltför seröst, vissa av tjejerna är typ 13 så...ja. hur som helst Är det Amanda, Sarah, Taylor och Maria (maria är svensk och bor i sverige, men dom andra bor i usa och canada) och så tar dom "utmaningar" och andra grejer typ, så gör dom videos och pratar om kristen och massa sånt. det är väldigt trevligt, haha. men känner lite samhörighet haha, men kolla upp det på youtube, sök på the krisbians och kolla deras videosar!
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar