Dagens kristen-bild 030111

Från Eclipse.


Bildkälla

Skrivet av: Hanna
PS. Jag har inte uppdaterat på dom två senaste på grund av att mitt Internet har legat nere. Men nu har den delvis börjat fungera. Det var ju ett perfekt start på det nya året eller? ;)
Tid: 15:15:36
Datum: 2011-01-03
Eliza
Kan ni inte snälla lägga upp en länk om Razzies award, det är en hemsk tävling, där man tävlar om att bli sämsta skådespelaren. Kristen är med för eclipse, och jag vill verkligen inte att hon ska vinna. Så kan ni inte ta upp en länk där ni ber folk att rösta på någon annan av de 20 personerna som är med på listan. Jag vill absolut inte att kristen vinner detta. Hon är ju en helt underbar skådespelare..



http://www.razzies.com/forum/worst-actress-of-2010_topic4729.html
Tid: 15:39:02
Datum: 2011-01-03
Jossan - kristens.se
Eliza: Kristen blev nominerad för New Moon förra året. Razzies är ingenting som någon skådespelare tar seriöst. Det är alltid framgångsrika skådespelare som vinner. Avundsjuka? Men de som vinner en Razzie skrattar bara åt det, bara så att du vet. :)
• Diskussion är tillåtet, men inga kränkande eller rasistiska kommentarer. Tack!
• Länkar till bilder som inte släppts officiellt av filmbolagen raderas.
• Innan du ställer en fråga, läs igen vår FAQ. Din fråga kan redan vara besvarad och vi kommer då inte att svara på den igen.
• Svar på frågor skrivs i samma inlägg du kommenterar (förutom förfrågningar om länkbyten). Ska vi svara i din blogg, skriv det i din kommentar.
• Reklam raderas i de fall den inte skrivs i våra veckoposter.
• Spam raderas. Vi tvekar inte för att blockera IP-nummer vid upprepade spamkommentarer.
• Ibland kan det se ut som om din kommentar inte skickats. Oroa dig inte, den har troligen gjort det. Är du osäker så skicka den igen. Råkar det bli dubbla kommentarer raderar vi den ena.

Kom ihåg mig?
Namn


E-mail [dold]


URL


Kommentar